Головне, що є “татусь”: цікаві факти про сім’ю Яценюка (ФОТО)

Дружина прем'єр-міністра Терезія Яценюк продемонструвала вокальний талант і розповіла про традиції у своїй сім’ї.

Під час інтерв’ю "5 каналу" жінка заспівала українську пісню – Терезія виконала композицію "Чарівна скрипка" авторства Юрія Рибчинського.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

 

Дружина прем’єра також розкрила деякі таємниці своєї сім’ї. Зокрема, розповіла, що ніколи не засинає одна й завжди чекає на чоловіка.

"Я ніколи не лягаю сама. Я чекаю, тому що в нас є така традиція: ми повинні зустрітися ввечері, інколи вночі, тому що Арсеній дуже пізно приходить – обов’язково поговорити", – зізналася Терезія Яценюк.

Терезія Яценюк не спить сама

"Розказати одне одному, що з нами відбувалося за цей день, які події. Я розказую про дітей, про свою роботу. Арсеній ділиться зі мною. Тому це така сімейна традиція, яку ми не порушуємо ніколи", – пояснила вона.

Щодо дітей Яценюка:

Старша дочка прем'єр-міністра сама собі проколола з десяток дірок, а молодша знімає смішні ролики і викладає їх в інтернет.

Сестер Яценюк складно знайти в інтернеті. 

Дітей Арсенія Яценюка можна дуже рідко побачити на публічних заходах. Зазвичай дівчатка з'являються зі своїми батьками кілька разів у році перед камерами: на свято останнього дзвоника, Великдень чи мітингах. «Вістям» вдалося роздобути кілька фотографій. На них Христина і Софія Яценюк зовсім не схожі на тих пай-дівчаток, якими їх звикли бачити.

Підліток-бунтарка

Старша дочка Арсенія Петровича ретельно приховує свої сторінки в соціальних мережах. Знайти її можна під псевдонімом. Як нам вдалося дізнатися, у дівчини незвичайне захоплення — Христина обожнює пірсинг. Більш того, вона проколює частини тіла собі і друзям. Ми нарахували, що на її обличчі близько десяти дірок: в вухах, у роті і в носі. Саме екстремальне рішення, мабуть, смайл-пірсинг. Це сережка у вуздечці під верхньою губою. «Мама в курсі, але не схвалює всього цього, а від папи Христина приховує, що зробила таке», — розповіли нам знайомі дівчата

Христина Яценюк приховує від тата пірсинг. Фото: Соцмережі

Та й сама дівчина в соцмережах пише, що батька ходить без сережок: «Я знімаю. І зараз такий час, що я його майже не бачу. В годину ночі приходить, якщо не пізніше. І в сім ранку йде. Не до цього зараз. Не хочу йому говорити не з-за того, що лаяти буде. А просто не хочу засмучувати».

Школярка експериментує з іміджем: фарбує волосся і робить макіяж. Фото: Соцмережі

Не боїться експериментувати 14-річна школярка і з кольором волосся. Зовсім недавно вона перефарбувалася в радикально рудий. У вільний від навчання час 9-класниця ходить з яскравим макіяжем: червоні губи й чорні стрілки. Судячи із записів в соціальних мережах, цього літа Христина вже встигла відпочити в Туреччині і збирається в Одесу. А між поїздками сестри відпочивають на дачі під Києвом. Нагадаємо, у прем'єр-міністра є заміський будинок в селі Нові Петрівці.

Маленька баловница

Молодша, Софія, дуже артистична. Вона бавиться, записує відео для блогу.

 Також всім відомо, що молодша дочка прем’єра Арсенія Яценюкавиступила на відбірковому турі вокального телешоу.

Сам Арсеній Петрович з дружиною супроводжували Софійку, але навіть їхня присутність за лаштунками не допомогла дівчинці потрапити до команди одного з зіркових суддів.

Відео виступу Софії Яценюк можна побачити на YouTube-каналі "Голосу країни".

Як розповіла мати Софії, Терезія Яценюк, потрапити на шоу було багаторічною мрією дочки.

 Софія давно мріяла потрапити на "Голос" і ретельно до цього готувалася

"Двічі на тиждень вона має персональні уроки з вокалу, двічі на тиждень вона займається у студії вокальній. Часто співає вдома на наше прохання", – тішилася з доччиних успіхів дружина прем’єра.

"Татові дуже подобається, як Софійка співає. Вони абсолютно схожі, абсолютно ідентичні, і зовні, і за характером", – додала Терезія.

 Терезія Яценюк в ефірі милувалася успіхами дочки

"Нам завжди з ним весело, ми можемо посміятися. Ми найбільше любимо грати з татом в боулінг. Завжди обіймаємося: "Тато, в мене страйк, а в тебе – ні", – розповіла Софія.

"Вона дуже цікава, весела, позитивна. Дуже хороший друг", – розказала про доньку пані Яценюк.

 Терезія підтримала доньку за лаштунками

Також дівчинка зізналася, що часто однолітки хочуть з нею дружити лише через її батька і таким чином використовують її.

"У мене вже немає таких друзів, але були", – обурилася Софійка.

І ще дівчинка зауважила, що тренери сидітимуть до неї спиною і не будуть знати чия вона донька. Тому оцінюватимуть виключно вокал.

"І мені це дуже приємно, бо я хочу, щоб оцінювали не мого тата, а мій голос. Тому що я так старалася нащо? Щоб оцінювали мого тата? Ні", – наголосила 10-річна Софія.

Крім того, дівчина зазначила, що навіть якщо до неї ніхто не повернеться, все одно вона буде задоволена тим, що прийшла і виступила.

 Софія не хоче, аби її оцінювали з урахуванням того, чия вона дочка

Утім, зіркові тренери Тіна Кароль, Наталія Могилевська і Потап не оцінили вокальні дані Софійки та не повернулися до неї. А коли дізналися, чия це дочка, заходилися заспокоювати та розхвалювати голос дівчинки.

Коли Софія повернулася за лаштунки, вона не змогла стримати емоції та трохи розплакалася. Татко-прем'єр кинувся втішати малу, кажучи, що нічого страшного, наступного разу заспіває краще і переможе.

Соня багато подорожує і записує відео-привіти з різних країн. Фото: Соцмережі

У неї багато знімків з Європи і екзотичних курортів. 10-річна дівчинка хвалиться, що у неї в акваріумі живе міні-акула.