Голову Херсонської облради підозрюють у корупції

 

Прокуратура Херсонської області домагається в суді обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту та відсторонення від посади голови Херсонської обласної ради, підозрюваного в корупції.

23 березня прокуратура Херсонської області офіційно повідомила високопоставленому чиновнику про те, що він підозрюється в корупції за ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України.

«Встановлено, що він протягом 2010-2014 років шляхом зловживання службовим становищем заволодів бюджетними коштами, необґрунтовано нарахованими в якості заробітної плати, при цьому вчинивши службове підроблення. Одночасно вказаним високопоставленому особі вручені клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту і про відсторонення його від посади», – йдеться в повідомленні прес-служби Херсонської обласної прокуратури.

Читайте також: Із ДАІ Львівщини вигнали двох хабарників

Незважаючи на те, що в заяві не зазначено ім'я чиновника, імовірно, мова йде про Віктора Пелиха, який 20 березня домігся свого відновлення в посаді голови Херсонської обласної ради рішенням Одеського апеляційного суду.

Джерело: Корупція.Інфо