Горілкою та пиріжками! Як українці ліквідовують окупантів: не зброєю єдиною. Перемога за нами — вже точно

Російських військових масово труять в Україні місцеві жителі та алкоголь.

Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки у Telegram.

“За наявною інформацією, місцеві жителі Ізюмського району (Харківська область) “пригостили” росіян з 3-ї мотострілкової дивізії РФ отруєними пиріжками. В результаті двоє окупантів загинули одразу, ще 28 потрапили до реанімації”, – йдеться у повідомленні.

У розвідці додали, що їхній поточний стан – уточнюється.

“Ще близько 500 військовослужбовців 3 мотострілкової дивізії РФ знаходяться в лікарнях внаслідок важкого отруєння алкоголем невідомого походження”, – зазначили у ГУР.

Там заявили, що російське командування списує ці випадки на нібито “небойові втрати”.

Незважаючи на таку кількість втрат, РФ не може зупинити агресію, тому що вважає військовий тиск способом отримати найефективніший для себе результат на переговорах.

Генерал армії України, екс-глава Зовнішньої розвідки України Микола Маломуж для видання “Коментарі” наголошує, що після провалу бліцкригу росіяни змушені міняти тактику та стратегію.

“Усі їхні розмови про те, що “перша фаза військової спецоперації пройшла за планом” – брехня. Окрім Херсона, не захоплено жодного облцентру. Навіть на Донбасі, хоч ми маємо там великі проблеми, хоч Маріуполь практично стертий з лиця землі, окупанти загрузли. Захлинувся і глобальний наступ, – наголошує генерал. – Хоч пропагандисти намагаються переконати, що все успішно, за планом, що ЗСУ пригнічені – у цю нісенітницю не вірять вже навіть самі росіяни. Тому що окупанти зазнали величезних втрат (за даними на 2 квітня — близько 17,8 тисяч солдатів і офіцерів, понад 630 танків, більше 1,7 тис броневиків, під 300 літаків і вертольотів і так далі), а стратегічні цілі військово-політичне керівництво РФ змінює по ходу. Мовляв, ми й не планували захоплювати Київ та Харків (а до чого тоді були тотальні обстріли та спроби штурму?), наша ціль з самого початку була “звільнити Донбас”. Ми бачимо, як буквально у повітрі “перевзуваються” Путін, Пєсков, Лавров, Шойгу”.