ГПУ оголосила підозру ще одному одіозному чиновинку часів Януковича. Тільки не впадіть, дізнавшись у чому його звинувачують!

ГПУ ОГОЛОСИЛА ПІДОЗРУ АРБУЗОВУ У СПРАВІ ПРО РОЗТРАТУ 220 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

Вирішується питання про оголошення екс-урядовця у міжнародний розшук, – Корупція Інфо

Популярне: Такого не очікував НІХТО! Побиття школярки в Чернігові. ОПРИЛЮДНЕНО НОВІ, ШОКУЮЧІ ДЕТАЛІ

Генеральна прокуратура України повідомила про підозру колишньому першому віце-прем'єр-міністру України Сергію Арбузову у привласненні та розтраті бюджетних коштів на суму у 220 мільйонів гривень.

Про це повідомляє управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ ГПУ.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні відбувається за фактами невиконання покупцем пакету акцій "Укртелекому" – ТОВ "ЄСУ" умов приватизації щодо створення виділеної телекомунікаційної мережі спеціального призначення (ТМСП), незаконного фінансування створення ТМСП за рахунок державних коштів  та приватизації 92 % державного пакета акцій ВАТ "Укртелеком" за заниженою вартістю.

"У кримінальному провадженні складено та у передбачений законом спосіб направлено повідомлення про підозру колишньому першому віце-прем'єр-міністру України Сергію Арбузову у вчиненні незаконного фінансування упродовж 2012 – 2013 років створення ТМСП за рахунок коштів Державного бюджету України в сумі 220 млн грн за ч. 5 ст. 27 ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України", – йдеться у повідомленні Генпрокуратури.

Наразі вирішується питання щодо оголошення Арбузова у міжнародний розшук та обрання запобіжного заходу.