ГПУ оголосила про підозру 6 бійцям “Правого сектора”

Генеральна прокуратура оголосила про підозру 6 бійцям "Правого сектора" у зв'язку з подіями в Мукачевому Закарпатської області.
Про це повідомив старший слідчий з особливо важливих справ Генеральної прокуратури Андрій Попов на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, передає Корупція.Інфо з посиланням на Українські новини.

"Встановлено 6 осіб, які брали участь у перекритті дороги по вулиці Лермонтова, з боку бійців Добровольчого українського корпусу ПС. Цим особами на поточний момент оголошено про підозру за ст. 255 (створення злочинної організації) та 258 (терористичний акт)", – сказав він.

Попов повідомив, що прокуратурою відкрито одне кримінальне провадження, в рамках якого розслідуються як протиправні дії бійців "Правого сектора", так і дії міліціонерів, які прибули на місце перестрілки в Мукачевому.
Як повідомлялося, 11 липня у Мукачевому після зустрічі представників "Правого сектора" з депутатом Ради Михайлом Ланьо сталося збройне зіткнення, у якому також взяли участь правоохоронці. В результаті загинули декілька людей.
Частина бійців ПС наразі перебувають в лісах Закарпаття, переховуючись від силовиків.