“Гра з емоціями суспільства!”: У Зеленського прокоментували повернення моряків і Сенцова. Офіційно

Процес взаємного звільнення утримуваних осіб триває

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента у Facebook.

“Процес взаємного звільнення утримуваних осіб триває. Інформація про його завершення не відповідає дійсності. Вже не вперше ми бачимо інформаційний хаос, спричинений посиланням на непідтверджену інформацію та численні «джерела». Ми закликаємо розуміти наслідки дезінформації: це гра з емоціями суспільства. Коли взаємне звільнення утримуваних осіб завершиться, Офіс Президента повідомить про це на офіційних каналах”, – йдеться у повідомленні.

Про те, що процес переговорів щодо обміну утримуваними особами між Україною та РФ продовжується, повідомила у Facebook речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська.

Вона попросила українців не розповсюджувати неперевірену інформацію.

“Шановні журналісти, складний процес переговорів щодо обміну заручників триває. Наберіться терпіння, сподіваюсь, не на довго. Не розповсюджуйте не перевірену інформацію. Тримаємо кулаки!”, – написала Гітлянська.

Вночі, 30 серпня, співробітниця Верховної Ради України написала у Facebook, що почався українсько-російський обмін утримуваними особами. Однак офіційно таку інформацію не підтвердили.