Гриценко зробив неочікувану заяву про Зеленського: буде зустріч очі -в -очі

Лідер "Громадянської позиції" та Володимир Зеленський домовилися про зустріч.

Спершу екс-кандидат в президенти Анатолій Гриценко розповів, що відмовився зустрічатися з Петром Порошенко і підтримати його в другому турі виборів. Про це лідер "Громадянської позиції" заявив в інтерв'ю.

За словами Гриценка, зі штабу чинного президента до нього зверталися 31 березня і 1 квітня.

"Були дві спроби умовити мене поспілкуватися з Петром Олексійовичем. Я відповів: нехай прийде сюди, скажу йому все в очі. Я не бачу жодного шансу для країни, при збереженні Порошенкf при владі. Він вбивця шансу, він убив за ці п'ять років. Я не хочу, щоб країна ще п'ять років жила в режимі корупції, тотальної фальші і мародерства. Я ні за яких умов не віддам за нього свій голос", – сказав Гриценко.

Щодо можливої ​​підтримки кандидата Володимира Зеленського Гриценко ще не визначився, тому що хоче спочатку зустрітися з ним. Про проведення зустрічі він вже домовився.

"Люди питають, але я попросив дати мені ще тиждень часу. От у мене зараз була розмова з Володимиром Зеленським. Я хочу розібратися і зрозуміти для себе, що це за людина. Ми не знайомі, наживо ніколи не перетиналися. Кілька разів говорили телефоном. Щоб до кінця збагнути людину, її наміри, плани, яка команда прийде, ми домовилися, що найближчим часом зустрінемося, проведемо очі-в-очі розмову", – повідомив політик, – заявив Гриценко.

При цьому Гриценко зазначив, що вважає Зеленського "професіоналом своєї справи".

"Так, мені щось подобається, щось не подобається, але в цілому оцінка позитивна. Але зараз у нього зовсім інша іпостась. 

У цій ситуації люди, які будуть на ключових напрямках і постах, надзвичайно важливі. Я хочу почути, хто це буде і що вони будуть робити. Тоді я зможу для себе прийняти свідоме рішення, що робити щодо своєї підтримки чи непідтримки, публічно чи не публічно", – заявив Гриценко.

Водночас, за словами екс-кандидат в президенти чинний глава держави Петро Порошенко за 5 років свого правління "вбив" шанси України стати цивілізованою країною.

За словами екс-міністра оборони України, при ще одній каденції Петра Порошенка у країни абсолютно не буде ніяких можливостей для розвитку.

"Він – вбивця шансу, він його вбив за ці п'ять років. Я ні за яких умов не віддам за нього свій голос", – додав Гриценко, підкресливши, що наступний термін Порошенка може ознаменуватися лише корупцією та мародерством.