Гучний скандал накрив країну – вона шокувала цинізмом. “Це ж наскільки треба ненавидіти людей?” – Порошенко в шоці!

У місті Васильків, Київської області, де з 19 жовтня діють обмеження червоної зони карантину, кандидат, хворий на коронавірус приховує хворобу і продовжує зустрічі з виборцями.

Про це у своєму Телеграм пише екс-нардеп і активіст Ігор Мосійчук.

“Хвора на COVID-19 кандидат на посаду Васильківського міського голови Наталія Баласинович активно продовжує зустрічі з виборцями заражаючи сотні, тисячі васильківчан.

Це ж наскільки треба ненавидіти людей, місто та громаду, і водночас прагнути влади, щоб хворою на інфекційне захворювання вже з десять днів, ходити серед своїх виборців і заражати їх?”, – обурюється Мосійчук.

Екс-нардеп також зазначив, що Баласинович прикриває головний лікар Васильківської ЦРЛ:

“Взагалі то, таке стало можливим лише завдяки приховуванню інформації про захворювання на COVID-19 Баласинович і отримання нею позитивного тесту, з боку головного лікаря Васильківської ЦРЛ Лідія Пацало та головного лікаря Васильківського центру медико-санітарної допомоги Ярослава Августинович. Вони знали але мовчали, бо і самі є кандидатами в депутати Васильківської міськради від ВО «Батьківщина» яка підтримує Баласинович.

Національна поліція вже близько п‘яти днів розслідує кримінальне провадження відносно можливого приховування захворювання Баласинович на COVID-19. В рамках цього провадження має бути вилучена відповідна медична документація і повідомлено про підозру в скоєнні злочину згідно ст.325 ККУ Баласинович, Пацало і Августинович”, – розповів Мосійчук.

Нагадаємо, Наталія Баласинович скандальна голова Васильківської райради. Жінка балотувалася до Верховної Ради за списками партії Порошенка під номером 30. Проте напередодні виборів її виключили з партії у зв’язку зі скандалом у якому фігурувала Баласинович.