Харків потонув в скорботі! Кернес перевернувся в труні, страшна трагедія: суцільний жах!

Вдень середи, 27 березня, російські окупанти обстріляли житловий мікрорайон Харкова. Відомо, що пролунало декілька вибухів під час повітряної тривоги. Повітряні сили повідомляли про загрозу застосування авіаційних засобі ураження.

Про удар РФ по Харкову повідомив міський голова Ігор Терехов.

«Удар по житловому мікрорайону Харкова у багатоквартирні будинки. Є загиблі та поранені. Це черговий акт кривавого терору проти українців», — написав Терехов.

В той же час, за словами голови ОВА Олега Синєгубова, мова йде про Шевченківський район, росіяни завдали 2 удари.

Станом на 16:41 Терехов повідомив, що внаслідок терористичної атаки загинула одна людина. Ще 12 осіб поранено, двоє знаходять у важкому стані. Серед поранених є 4 дітей.

Як повідомляють ЗМІ, влучання сталось на дитячому майданчику між двома багатоповерхівками.

«Сильно пошкоджені пʼятиповерхові будинки, де жили люди. Також постраждав інститут невідкладної хірургії. Чим агресор завдавав удару по мирних мешканцях Харкова наразі встановлюється», — написав Терехов.

Наразі моніторингові канали припускають, що місто могли атакувати КАБами. За попередніми даними, ворог вперше по Харкову завдав удару саме керованим боєприпасом великого калібру. Можливо, ворог розробив схему, за якою тепер може ближче підлітати до наших кордонів, або ж удосконалив своє озброєння. Проте, у будь якому випадку, якщо ворог і надалі зможе бити КАБами по нашій державі, то це призведе до знищення ще одного великого міста. Це стане великою втратою для України, що призведе до іміграції та знищення майна. Цього допустити ми не можемо.