“Харківська трагедія і “викрадення дитини з дитсадка” вже вичерпали себе…”: Різкі слова Семенченка обурюють

Відомий нардеп опублікував нову інформацію в себе на сторінці Фейсбук, передає Корупція.Інфо

Популярне: Довго мовчав! Другий учасник ДТП у Харкові повністю “розтрощив” версію Зайцевої

Мені одному здається, що саме "так", Семенченку висловлюватись на варто було? Те, що український медіа простір висвітлює ці теми, про які згадував нардеп, означає, що українці не хочуть дати піти від відповідальності людям, які в цих трагедіях винні.

Під постом Семенченка розгорілася ціла "словесна" перепалка з  прихильниками нардепа та противниками. Кожен з читачів висловлював свою думку, до ось цього запису:

Доброго ранку, Петро Олексійович. Ми на вулиці Грушевського. Відразу до справи.

Петро Олексійович, не тягни. Харківська трагедія і "викрадення дитини з дитсадка" вже вичерпали себе. Олійник та інші історії не переконливі. Нічого більше медiйно вичавити з них Мінстець вже не зможе. Ну ще пару сюжетів які ви зможете розтягнути на день. А чим ви будете відволікати увагу людей завтра? Ну, добре, ще добу будете показувати по всіх каналах порожню вулицю за готелем Київ і розповідати що це Груша I "учасники мітингу розійшлися". Кожен день "мінувати" вокзал все одно ж не зможуть. А далі?

Слухайте, "замах" на вас настільки обрадував українців, що новину про це ви миттєво видалили з усіх сайтів. Давайте будемо відверті. Щоб відвернути увагу людей у вас залишилося лише "загострення на фронті". На початку року, на Блокаді вам вдалося "відбиватися" Авдіївкой майже два тижні. Ми знаємо що ви готуєте "танго з Путіним" і зараз…

Це не допоможе, Петро Олексійович. Не робіть цього. Послухайте мене. Пожалійте людські життя. Адже дуже скоро вам самому знадобиться жалість людей. Здавайтеся. Зливайте друзів і спільників. А "загострення на фронті" залиште в спокої. Ніхто вже не повірить.

І не пробачить…

Відомо тільки одне, українці вже втомились від ухилення від відповідальності, люди на грані. Тому заявляти, що цією темою спекулюють, це в першу чергу підтримувати власні інтереси. Хоча, вирішувати людям.