Херсон наш! Окупанту не вистояти – ворогу кінець. ЗСУ переможуть – ми незламні!

Херсон наш! Важко, але Херсон стоїть!

1 березня о 10:53 у м. Херсон внаслідок обстрілів сталося потрапляння снарядів у два дев’ятиповерхові житлові будинки, внаслідок чого зруйновано квартири на 2 та 3 поверхах і в одному з будинків виникла пожежа, в результаті чого попередньо постраждало 4 особи. Пожежу ліквідовано, спостерігається витік газу. Від ДСНС залучено 5 осіб та 1 од. техніки.

“Межуючі з Кримом райони Херсонщини: щодня йдуть колони з Криму, як на принтері штампують, але вже пішли тилові, а не важкі, та й назад повно вже пішло медичок. Вчора бачили 2 камази з написом Груз 200. Повезли добрива з російських солдат до себе в Росію”, – розповідає журналіст-очевидець Олег Батурін.

Зазначимо, що всіх бажаючих людей з найгарячіших точок Херсонщини (Веселе та Козацьке) евакуювали ще вчора. Евакуацію продовжують і сьогодні.

Велика кількість грузів окупантів завернули назад, проте орки не мають зовсім ніяких моральних принципів.

Російські окупанти продовжують вбивати мирних жителів Херсонської області. Ще 26 лютого на території Тягинської територіальної громади Бериславського району через них загинуло двоє людей, ще двоє поранені.

“Близько 13 години дня на величезній швидкості, знищуючи все на своєму шляху, в нашому селі промчав російський БТР. Він насмерть збив жителя Тягинки і важко поранив іншого — Дениса Артем’єва. Також окупанти розстріляли три зустрічні легкові автомобілі мирних жителів: один загиблий і ще один поранений”, — розповіла “Новому дню” голова Тягинської громади Раїса Пономаренко.

Вона закликала місцевих жителів залишатися вдома і без потреби не виходити на вулицю.

Тримаймось! Перемога близько! Ворог здасться!