Хочете правду? Агресор попер вперед: Залужний на ногах-ЦЕ СТАЛОСЯ! Повідомили вперше-досить ейфорії!

На даному етапі війни українській армії необхідно сконцентруватися на обороні та утримати звільнені рубежі.

Про це у своєму Telegram-каналі заявив відомий боєць ЗСУ, який пише в Мережі під ніком «Бахмутський Демон». За його словами, сувора правда може не сподобатися багатьом українцям, проте на даний момент такий розвиток подій виглядає для ЗСУ оптимальним.

Воїн зазначив, що ЗСУ здійснюють тактичне просування вперед, проте росіяни все ще мають у своєму розпорядженні велику кількість резервів і намагатимуться здійснити наступ, який українським військовим необхідно стримати.

«Хочете правду? Вона в тому, що зараз нам важливо стати в оборону і втриматися. Багатьом, може, це не сподобається, але це правда. Зараз така реальність, поступові кроки вперед наші — тактичні. У росіян резервів багато, вони намагатимуться наступати. Наше завдання буде утримати», — заявив він.

Додамо, що ситуація в Бахмуті зараз досить важка. Можливо навіть важча, ніж кілька місяців тому, коли «вагнерівці» зайшли на вулиці міста.
Стрілець-санітар 1-го окремого штурмового батальйону «Вовки Да Вінчі» з позивним «Багдад» розповів про перший бойовий досвід у Бахмуті.

«Я на цьому напрямку нещодавно. На днях сталося моє дуже близьке знайомство з дружком під іменем «ПТУР». Цей бойовий був для мене та мого побратима дуже важливий, адже це перший наш бойовий вихід, і можна очікувати все що хочеш на цьому напрямі», – згадав колишній спортсмен.

Воїн Збройних Сил відзначив, що вся країна має отямитись і зрозуміти, що легкої перемоги не буде. Але ми обов’язково звільнимо усі наші землі й Бахмут не виключення, підкреслив солдат.