Хотіли, щоб я втрутився! Просто в Раді – Вірастюк прокоментував бійку Тищенка і Киви : “пройшов в пояс”

Одіозний нардеп Ілля Кива 17 червня у Верховній Раді влаштував бійку з Миколою Тищенком. Вже 18 червня він зняв штани просто у залі парламенту.

Можливо, поведінку Киви варто пов’язувати із посттравматичним стресовим розладом. Таку думку в програмі “Перехресний допит” висловив народний депутат та спортсмен Василь Вірастюк.

Можливий посттравматичний стресовий розлад у Киви, на думку Вірастюка, зумовлений тим, що депутат є ветераном війни на Сході. Крім того, він має посвідчення учасниками бойових дій.

“Все може бути. Але це не факт. Бувають люди холерики просто”, – наголосив Вірастюк.

Крім того, він зазначив що не є фахівцем, тому не може стверджувати, хоч знає Іллю Киву особисто вже не 1 рік. На його думку, бувають люди, які просто не можуть стримувати емоції.

До слова, Ілля Кива та Микола Тищенко влаштували бійку на засіданні Верховної Ради. Василь Вірастюк розповів, що під час сутички деякі депутати хотіли, щоб він втрутився в ситуацію.

Про це спортсмен та народний депутат розповів у програмі “Перехресний допит”. Він зазначив, що не вважає, що в сутичці переміг Ілля Кива.

“Як на мене, я в дитинстві займався боротьбою, наскільки я знаю, пан Тищенко займався чи то самбо, чи то дзюдо, тому він гарно “пройшов в пояс” пану Киві і зумів виштовхати його”, – зауважив Василь Вірастюк.

Нардеп розповів, що під час сутички його біля трибуни не було, він вже перебував у так званому коридорі між кріслами.

“Мої колеги з фракції і з нашої групи мене стримали і просто попросили туди не вмішуватись, не бігти, хоча перше бажання таке було. Якщо ви дивилися телеефір чи, можливо, в записі могли побачити, що депутати з фракції “За майбутнє” почали скандувати “Вірастюк”, тобто хотіли насправді, щоб я вибіг туди”, – сказав Вірастюк.

Він додав, що депутати хотіли, щоб він підтвердив те реноме, на яке всі сподівалися, що спортсмени – це люди, які не можуть стримувати своїх емоцій. Проте вийшло все навпаки, сказав нардеп.

Водночас Василь Вірастюк розповів, що позитивно оцінив вибачення Миколи Потураєва і вважає, що не можна допускати відповідні вислови з будь-якого боку, з трибуни Верховної Ради зокрема.