Хто підірвав міст? У ЗСУ розкрили секрет – історичне рішення: істерика на півострові. Переможемо!

Українських військових повністю влаштовує ситуація, яка склалася сьогодні з Кримським мостом.

Про це повідомляє голова Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Зазначимо, що сьогодні на Кримському мосту стався вибух та обвал.

Гуменюк відреагувала на цю подію та натякнула на можливу причетність ЗСУ. Так, вона зазначила, що наші захисники продовжують руйнувати плани російських окупантів з підтягування резервів на південь.

“Те, що вони не зможуть використовувати чергову транспортну артерію, а зокрема, і залізничний маршрут, нас цілком влаштовує”, – додала Гуменюк.

Нагадаємо, джерела деяких українських ЗМІ повідомляють, що підрив Кримського мосту міг бути спецоперацією СБУ.

У відомстві прямо не коментують, але натякають, що мають відношення до цієї операції. Так, у своєму Telegram-каналі СБУ опублікувала фото пошкодженого мосту, прокоментувавши його комічним віршем.

Світає,
Міст гарно палає;
Соловейко у Криму
СБУ зустрічає.

Речник СБУ Артем Дехтяренко сказав, що служба не коментує інформацію про її можливу причетність до вибуху на Кримському мосту.

“Ми це не коментуємо. Роль СБУ чи будь-якого державного органу України у “бавовні” будемо коментувати після нашої остаточної перемоги”, – зазначив він.

Також зазначимо, що так звана “влада” півострова заявила про перекриття руху мостом і намір запустити поромну переправу через протоку.

Додамо, що наразі проїзд через Кримський міст закрито. Російська залізниця також зупинила рух потягів та продаж квитків з Криму та в Крим. Колаборанти заявляють, що почали запуск поромної переправи, а також стверджують, про існування сухопутного коридору через окуповані території України.