І сміх, і гріх: на сайті президента з’явилася петиція, де вимагають позбавити пенсіонерів права голосу на виборах

Політичний блогер Михайло Шнайдер розповів на своїй сторінці в соціальній мережі про те, що на сайті чинного Президента України Петра Порошенка з'явилася петиція, де потрібно позбавити пенсіонерів права голосу на виборах.

«Кілька днів тому на офіційному сайті Президента з'явилася петиція, з вимогою позбавити українських пенсіонерів права голосу на виборах всіх рівнів», – написав він.

«У зв'язку з масовими підкупами на виборах пенсіонерів гречкою, а також через ностальгію людей похилого віку по« Совку »пропоную позбавити пенсіонерів права голосу на виборах всіх рівнів», – процитував блогер вимога петиції.

«Петиція вже набрала близько ста голосів. Друзі а, що ви думаєте з цього приводу? Чи підтримуєте ідею автора петиції чи ні? »- додав він.

Популярне: Масові перевірки та шалені штрафи: як каратимуть українців вже з жовтня

Варто нагадати, що раніше юрист Михайло Шнайдер опублікував на своїй сторінці в Facebook відео на якому наочно показує всю убогість та надзвичайно поганий матеріальний стан українсько народу. Він відразу ж зазначив, що опубліковане відео повинен побачити кожен український чиновник та урядовець. Адже з високих владних кабінетів не все можливо і видно.

"Це Відео потрібно показувати перед кожним засіданням Верховної Ради. Перед кожним засіданням Кабміну. Це відео повинен побачити Кожен Український чиновник. Починаючи від Міністра закінчуючи Президентом", – зазначив Шнайдер.