Кайдани на Дуду? За наказом РФ – Зеленський аж присів: він “щур” Путіна?! Просто жесть!

Дуда що, захотів стати ще одним злочинцем на пару з Путіним? Принаймні на цю думку наштовхує наступне.

Російські ракети вже неодноразово перетинали польський кордон, після чого завдавали ударів по українських об’єктах, завдаючи шкоди як інфраструктурі, так і забираючи життя звичайних українців. При цьому Польща на такі події ніяк не реагує, продовжуючи спостерігати за прольотом ворожих ракет. Хоча, Варшава вже давно могла вразити кілька цілей, щоб поставити Путіна на місце.

Таку думку висловив народний депутат VIII скликання Ігор Лапін.

 «Ви ж розумієте, що Польща пропустила через свою територію зброю, яка завдала удару по інфраструктурному об’єкту і загинули люди. Це вже ж не перша російська ракета. Так само, як летіли шахеди через Румунію, чому не збивають? Тобто вони до дають свій повітряний простір для ударів по інфраструктурі України і в той же час допомагають нам і є нашими союзниками по підтримці захисту від російської агресії. Та закрийте небо над Польщею», — говорить політик.

Він наголошує, що в даний момент Польща могла би навпаки з метою захистити мирних громадян, мирних мешканців умовно західних територій України, Волинської, Львівської областей закрити своїми системами Patriot на глибину до 100 км наше небо прикриваючи себе.

«Ви ж розумієте, що ракета летить в сторону Польщі, а поляки дивляться, вона перетинає кордон, поляки дивляться, вона розвертається вздовж польського кордону летить на Львівщину і потім вже втікає на територію України. Тобто ми, окрім того, що своїми системами ППО намагаємося прикрити себе, ми ж прикриваємо фактично і те що лестить за наш кордон», — підкреслює він.

Народний депутат Ігор Лапін говорить, що не може зрозуміти пана Туска чи друга Зеленського пана Анджея Дуду, які дивляться, які дають дозвіл через їхній повітряний простір летіти російським ракетам.