Камази трупів! ЗСУ розгромили армію ворога – всіх до пекла: термінова новина. Україна переможе!

Щиро дякую херсонським партизанам – бійцям УДА – за їх роботу по Брилівці! Пише радник головнокомандувача ЗСУ та за сумісництвом командувач Української добровольчої армії  – Дмитро Ярош.

Купа окупантів пішла у пекло… Їх залишки камазами возять…

Друже Дим, так тримати! Хлопцям і дівчатам, які на Херсонщині героїчно чинять спротив чужинській агресії, низький уклін!

HIMARS – сила!

Слава українським партизанам!

Нагадаємо, українські захисники вгатили по залізничному ешелону з Криму, який прибув на станцію Брилівка, що в Херсонській області. За даними радника очільника МВС Антона Геращенка, під удар потрапили понад 40 вагонів із військовою технікою, особовим складом і боєприпасами. Факт влучання підтвердили й в оперативному командуванні «Південь».

«У результаті жива сила перетворилася на вугілля, техніка — на купи металобрухту, а БК злетів у повітря. Втрати живої сили склали: приблизно 80 – 200-х і 200 – 300-х. Також, за даними розвідки, загинули всі машиністи та інженери компанії «Російські залізниці», які здійснювали транспортування військового вантажу з Криму до Херсонської області», — йдеться в повідомленні Геращенка.

За його словами, по ешелону «прилетіло» з реактивних систем залпового вогню HIMARS.

За даними ОК «Південь», тоді ЗСУ знищили 4 склади з боєприпасами в Бериславському та Баштанському районах.