“Камера зафіксувала незнайомця”: Несподіваний поворот у вбивстві 13-річної Христини П’янової. “Сусіди не вірять”

13-річна Христина П’янова була убита в ніч на 30 квітня. Головною підозрюваною вважається 38-річна Тетяна П’янова, мама дівчинки. Однак у справі з’явилися нові подробиці. “Сплив” якийсь незнайомець, якого зафіксували камери відеоспостереження.

Христину П’янову поховали 5 травня в рідному селі Подвірки, що під Харковом. Її мати Тетяна П’янова взята під варту на 2 місяці без права внесення застави.

Жінку з головою дочки в пакеті повністю голою працівники поліції зловили рано вранці 30 квітня в Харкові. На суді вона поводилася агресивно і висловилася, що дочка – “помилка молодості”.

У сюжеті “ТСН” сказано, що на момент розправи над Христиною, крім неї, в нещасливому будинку проживали її мати, брат Тетяни Антон і брат Христини Олексій. Але на камери відеоспостереження потрапив ще один чоловік. Хто ця людина і що він робив, на даний момент неясно.

Сусіди загиблої дівчинки розповіли, що в будинку завжди було повно людей. Незважаючи на те що дівчинка добре вчилася, завжди була охайною і ввічливою, сім’я П’янової більшою мірою через родичів Христини по материнській лінії вважалася в селі неблагополучною.

“Там один брат, якого вбили. Потім брат зараз – він п’є. Ну, хороший такий, позитивний. Один брат – глухонімий (Антон). Бідність завжди у них була. Навіть говорили, що хтось набрав кредитів і будинок під заставою був , хотіли забрати “, – поділилася сусідка Олена.

Ще одна сусідка депутат місцевої ради Тетяна Пантелєєва повідомила, що в день вбивства дочки Тетяна П’янова була на роботі. У колег вона ніяких підозр не викликала.

Додому мама Христини прийшла близько 23 годин 29 квітня. Відомо, що тоді ще жива дівчинка зустріла маму, вони разом повернулися додому. Вражає те, що, за словами сусідки, Христина через годину вже була мертва.

“А через годину вже вийшла (мати – ред.) p головою, тобто протягом півгодини вона її вбила, порізала”, – розповіла сусідка.

Камери показали, що П’янова з головою доньки, захованої в пакеті, і з ножем гуляла всю ніч. Під ранок вона роздяглася, в такому вигляди її і затримали в Харкові. Від будинку П’яновj] до місця затримання жінки було шість кілометрів.