Капітуляція? Армія РФ складає зброю – від командирів до солдат: масштабна втеча! Вже 15 вересня, ЗСУ вдалося!

Російські загарбники вже не в змозі протистояти нашим ЗСУ, тож вже стало зрозуміло, що вони планують складати зброю та тікати з поля бою.

Про це власне розповів один з російських військових у телефонній розмові, яку вдалося перехопити Головному управлінню розвідки України.

До того ж, за його словами, скласти зброю хочуть і російські офіцери, і контрактники одного з підрозділів армії РФ. При чому статися це може “15 числа”, судячи з всього мова йде про вересень.

“У нас піхота 15 числа, офіцери та контрактники, збираються йти до Завацького та зброю складати там. Відмовлятимуться далі воювати після 15-го … Нічого їм не буде. Якщо вся піхота так, то мені здається заб’ють всі на це”, – каже окупант.

Водночас жінка, яка з ним розмовляла, сказала, що у місті Балтійськ Калінінградської області вже зібрали чергове “гарматне м’ясо”, яке вже скоро планують відправити на фронт.

Також нагадаємо, що із нещодавнього перехоплення окупанта стало відомо, що наші збройні сили взяли у кільце російське військо і на Харківщині. Тепер загарбники жаліються, що в них нема води та їжі. Однак вони все ще продовжують наївно вірити в те, що Росія “своїх не кине”.