“Кастетом зламали щелепу і…”: В офісі відомої партії жорстоко побили журналіста

У полтавському офісі "Соціалістичної партії" побили журналіста Ярослава Журавля. У чоловіка зламана щелепа, струс мозку та пошкоджені зуби. Його товаришу представники "Соцпартії" погрожували через його коментарі у Facebook, повідомив Ярослав Журавель, передає Корупція.Інфо

За словами журналіста, вони вирішили прийти до офісу партії, щоб поговорити про інцидент. Після цього журналіста побили.

"Ми з Дмитром Дмитро Демусом зайшли в офіс, привітались, сіли за стіл. Але навіть не встигнувши щось запитати толком, як Сергій Чередніченко почав обкладати матом Дмитра. Я тільки встиг сказати, щоб перейшли на спокійний тон, як хлопець збоку почав мене провокувати, ображати. Я не звертав на нього уваги, бо розумів, що він тут всього лиш підлеглий Чередніченка і продовжував говорити саме з Чередніченком. В цей час підло, поки я не бачив, цей хлопець, начебто Антон, ударив мене збоку. Можливо кастетом. Стілець перевернувся, я впав зі стільця і відчув декілька сильних ударів в потилицю. Не встиг я встати, як ще пройшла серія ударів. В той час інший учасник Алоев Михайло почав мене виштовхувати поки із за його спини перший ще кидав удари. В цей час Чередніченко просто сидів і дивився на весь цей процес", – повідомив журналіст.

У партії слова журналіста спростовують.

"Не плутайте хамство, хлопчачі ситуації з політикою. Піаритися треба справами, а не дурнею! Ніякої журналістської роботи не було. Був тролінг та хамств двох хлопчаків. Це погана точка входу в політику. Зараз ми надамо всі пояснення працівникам поліції та місії ОБСЕ", – написав пізніше у Facebook щодо ситуації голова осередку партії Сергій Чередніченко.

Популярне: "Бракує лише батога…": Відомий блогер показав фото Тимошенко, яка оголила пікантну частину тіла

Поліція відкрила кримінальне провадження за погрозу або насильство журналіста. Поліція встановила фігурантів конфлікту.Триває досудове розслідування.