Колаборанти вже тікають із Мелітополя! За голову зрадниці оголошено нагороду – так буде з кожним. Україна переможе!

У Мелітополі після підриву машини родини Балицьких колаборанти вдарилися в паніку. Так званий “губернатор” попросив перевести його із заступниками в Крим, а Галина Данильченко, начальниця військово-цивільної адміністрації, відмовилася від посади.

Про це повідомило місцеве видання “РІА-Мелітополь”.

Найперша на інцидент зреагувала Галина Данильченко, начальниця військово-цивільної адміністрації. Колаборантка заявила, що боїться за своє життя: в день вибуху вона їхала відразу за автомобілем племінниці Балицького, тож розцінила це, як невдалий замах на її життя.

Утім, окупанти запропонували їй вього один варіант звідьнення з посади – здатися у руки уркаїнським спецслужбам.

“Не виключено, що самі колаборанти вирішили позбутися Галини Данильченко як відпрацьованого матеріалу. Тому підрив саморобного вибухового пристрою є наслідком розбирань усередині російських структур”, – написали в матеріалі.

Згодом “губернатор” Євген Балицький попросив перевести його разом із заступниками до Криму. Своє прохання він поясним тим, що керувати областю він легко зможе і звідти. Проте самопроголошений “прем’єр-міністр” окупаційної влади в Криму Сергій Аксьонов відмовив колабораціоністу.

Місцеве ЗМІ повідомляє, що на Галину Данильченко розпочалося “полювання”. За її ліквідацію зрадниці України готові заплатити 699 доларів на сайт патріотів.

Крім того, реалії “русского мира” відчув на собі ще один колаборант – Тарас Генов. 

Ще кілька днів тому у Мелітополі Генов збирав “загони Путіна” та погрожував винищити придуманих у Кремлі “нацистів”, але зараз вже скаржиться на “гауляйтера” Мелітополя Галину Данильченко.

За словами чоловіка, на підприємство до колаборанта навідалися рашисти. З автоматами в руках вони забрали ключі від підприємства Генова та поїхали.

Як вважає сам Генов, бізнес у нього окупанти з колаборантами вирішили “віджати” за те, що він розповів правду про побори на комунальному підприємстві “Ритуал”. З приходом до “влади” Данильченка вартість поховань зросла в рази і Генов почав записувати відеозвернення до Данильченка з погрозами організувати під “військово-цивільною адміністрацією” пікет “загону Путіна”.