Коли мама не дивиться: дочки відомих персон України, які виклали в інтернет “надто багато” (ФОТО)

Старша дочка колишнього народного депутата України, а нині "голови парламенту" так званої Новоросії Олега Царьова показала, як любить Володимира Путіна, обнявши стіну з його зображенням.

Фото з Путіним 16-річна Ольга Царьова оприлюднена в своєму Instagram.


"Крим наш", – коротко підписала фото дівчина.

Судячи з позначки в мережі, дівчина знаходиться у Ялті, де після анексії Криму зі своєю сім'єю проживає колаборант Царьов.

Нагадаємо, що старші діти політика – 20-річний Максим та 16-річна Ольга навчаються у великій Британії, там вони живуть більшу частину часу. А молодші – 12-річна Катя і 8-річний Ігор з батьками в Криму.

Ольга Царьова також похвалилася знімком зі своїми братами і сестрами. Найімовірніше, сім'я зібралася в повному складі, щоб відзначити день народження її молодшого члена – Гоші.


На день народження молодшого Олег Царьов підніс торт у вигляді мультперсонажу Губки-Боба.

При цьому старші діти політика на фото не засвітилися. Однак не всі фото Ольги можна назвати вдалими. Дівчина не соромиться викладати в мережу знімки на тлі унітазу і брудної раковини.

     

Поки Ольга Фреймут насолоджується такою бажаною вагітністю, її 9-річна дочка злата викладає свої фотографії на сторінку в соціальній мережі Інстаграм.

От тільки на більшості фото Злата намагається виглядати дорослішою ніж вона є.

Дівчинка позує на камеру і робить “губки пю”. Злата назбирала вже кілька тисяч підписників, які активно коментують її знімки. Хтозна, можливо через якийсь час вона стане популярнішою за свою зіркову маму?

 

 

Дочка позафракційного народного депутата Віктора Балоги показала в соцмережах, як саме живе її сім'я в Мукачево.

17-річна Софія є активним користувачем соцмереж, ВКонтакте дівчина із задоволенням викладає фото і відповідає на всі – навіть найпровокаційніші запитання в ask.fm.

Судячи з фото Софійки (так її називають вдома) в соцмережах, її кімната розташована під дахом приватного будинку. Дівчина колекціонує порцелянові фігурки, в її кімнаті також є матрьошка і навчальні книги.

 

Родина Балоги живе в світлому будинку з великими видовими вікнами і високими стелями.

На першому поверсі розташований камін і,  звичайно, скрізь багато ікон.

Софія Балога також показала свою гардеробну.

Дочка політика захоплюється гімнастикою, причому над розтяжкою працює навіть вдома.

А ось у своєму акаунті на сайті анонімних питань дівчині доводиться несолодко, проте вона вперто відповідає на всі запитання. У тому числі дочка політика прокоментувала і статтю 6-річної давності, в якій стверджувалося, що в родині Балоги вона – прийомна, і насправді її рідний батько – екс-президент Віктор Ющенко.

– Це просто стаття, за яку журналістка отримала багато грошей і поламала мені життя, – прокоментувала Софія.

До слова, наскільки відомо ЗМІ, Віктор Ющенко насправді є батьком дівчини, а не тільки хрещеним.

На запитання про політику Софія намагається не відповідати, а ось своє особисте життя коментувати не соромиться.

Також дівчина розповіла, скільки грошей витрачає на день. За словами дочки політика – її бюджет на добу становить до 20 грн.

Зазначимо, що Віктор Балога днями оприлюднив свою декларацію, за 2015 рік політик заробив близько 78 тис.грн, а члени його сім'ї – майже 12 млн грн.

Не соромиться дочка Балоги ввернути і міцне слівце в діалог. Так, Софія, наприклад, хотіла сказати, що до всіх людей ставиться однаково незалежно від їхнього статусу, а вийшов набір міцних словосполучень

"Я ставлюся до всіх однаково – бідний чи багатий мені пос…ти. Якщо до мене нормально ставляться, я відповім взаємністю. Але може бути й таке, що людина хороша, а я не хочу її знати. Це моє право, – пише Софія Балога. – Я нікому і нічим не зобов'язана в цьому житті. А якщо до мене ставляться "чмо", то не чекайте, що я буду лизати вам попку. Все залежить не від доходу, все залежить від вашого ставлення до мене".