Коли правда не на радість… Юлія Тимошенко розповіла шокуючу інформацію про безвіз, ТРИМАЙТЕСЯ МІЦНІШЕ

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко  прокоментувала рішення Ради Європейського Союзу, яка затвердила законодавчу пропозицію про скасування короткострокових віз для громадян України, передає Корупція.Інфо

Популярне: ТЕРМІНОВО!!! Півметрові замети… Столицю охопив снігопад, такого в травні ніхто не очікував

«Насправді я вітаю Україну з тим, що ми крок за кроком повертаємося до нашого європейського коріння, повертаємося додому! І це –  фундаментальний, стратегічний крок, який ми з вами отримали завдяки відданості українського народу. Але головне зараз – у своєму домі навести лад», – зазначила вона.

Юлія Тимошенко переконана, що надання безвізового режиму – «це заслуга винятково героїчного українського народу, борця з окупацією».

«Жодна влада за всі часи не має до цієї перемоги ніякого відношення. Навпаки, ми мусіли б отримати безвізовий режим як мінімум на рік раніше. Але не отримували його тому, що корупція у вищих ешелонах влади не дозволяла дати нам такий безвізовий режим», – наголосила лідер «Батьківщини».

Політик нагадала, що для отримання безвізу з боку Європи «ставилися вимоги щодо припинення корупції, називалися прізвища», але, на жаль, в Україні до цього не дослухалися.

«І сьогодні українському народові дали безвіз всупереч тому, що чинить корупційна влада», – переконана Юлія Тимошенко.

Вона також висловила жаль з того приводу, що скористатися безвізовим режимом для подорожей до Європи можуть дуже мало українців.

«Український народ доведений до такої межі, що ми увійшли до десяти найбідніших країн світу – це нонсенс для європейської країни! Це означає, що навіть тим вистражданим безвізом, який ми отримали, може скористатися максимум 10-15 % людей в Україні. І це показують соціологічні дослідження», – обурилася лідер «Батьківщини».