Колонами з Маріуполя! Всі на вихід-ЗСУ на підході: окупанти все! Взяти місто, цього чекав увесь світ

Російські війська продовжують перекидати техніку через тимчасово окупований Маріуполь Донецької області, куди раніше прибули нові підрозділи загарбників. На вулицях міста помітили ворожі танки.

Як повідомив у Telegram радник мера окупованого Маріуполя Петро Андрющенко, танки росіяни перекидають на Вугледарський напрямок.

“Фіксуємо черговий зворотній рух танків. З напрямку Мангуша через центр міста в напрямку Новоазовська. Чергове посилення на Вугледарський напрямок”, – написав Андрющенко.

Також нагадаємо, що в Маріуполі останнім часом фіксують переміщення російської військової техніки. Великий рух техніки, втім, не спостерігається. Окупанти займають вичікувальну позицію.

Складається таке враження, що вони (росіяни – ред.) завмерли та чекають або на наш контрнаступ, або не зрозуміло на що, власне. Тому великого перекидання резервів, що вони накопичили на фронт, немає, – розповів Петро Андрющенко.

Тож частина російських військових має укріплювати Бердянський та частково Запорізький напрямок, частину – перекидатимуть на Вугледарський напрямок. Окремий гарнізон з 5-7 тисяч загарбників, багато з яких мешкають в житловій забудові міста, має захищати Маріуполь. Андрющенко зауважив, що кількість окупаційних військ зменшилась, що зіграє на руку Україні.

Тож чекаємо нашого контрнаступу і все буде Україна!