КОЛОНИ НА ВОЛНОВАХУ? Пушиліна відкачують: ЗСУ пішли штурмом -деокупація почалась. Останні кілометри, вау!

На Вугледарському напрямі продовжуються позиційні бої. Про це зазначив військовослужбовець ЗСУ Олександр Войтко.

«На Вугледарському напрямі тривають позиційні бої. Певний час тому, біля Вугледара, окупанти намагалися просуватися з північного сходу, з боку Новомихайлівки, щоб звідти оточити Вугледарський плацдарм. Але у них нічого не вийшло, ЗСУ утримали всі позиції», — наголосив Войтко в ефірі одного з українських медіа.

За словами військовослужбовця ЗСУ, Вугледар не дає спокою нашим ворогам.

«Тому що від Вугледара до Волновахи по прямій близько 30 км, це є важливим логістичним вузлом для російських окупантів. Вони це розуміють, роблячи постійні спроби атакувати Вугледар, і намагаючись його відрізати. Але просування з боку ворога немає, він тільки зазнає великих втрат», — зауважив Войтко.

У Донецькій області російські війська обстрілювали Вугледар майже зі всіх видів зброї, по Костянтинівці завдали ракетного удару, а також вдарили по Авдіївці. Про це повідомив в.о. начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз у щоденному зведенні.

«На Волноваському напрямку росіяни били по Вугледару з артилерії, мінометів, Градів та дронами-камікадзе — без жертв», — написав Мороз у Telegram.

Також в.о. голови ОВА зазначив, що на Донецькому напрямку ворог завдав ракетного удару по Новомихайлівці Мар’їнської громади, обстріляв Очеретине.

«Авдіївка зазнала масованого артобстрілу — поранено 1 людину», — повідомив Мороз.

На Горлівському напрямку у Торецьку пошкоджено будинок і господарчу споруду. У Часовоярській громаді пошкоджено багатоповерхівку, 3 приватні будинки і 2 нежитлові будівлі. У Соледарській громаді під вогнем Роздолівка і Міньківка.

«Серед ночі росіяни ударили ракетами по Костянтинівці — пошкодили школу і їдальню», — зазначив в.о. голови ОВА.