Контрабанди таких масштабів прикордонники ще не бачили! Ви будете шоковані кількістю викритого (ФОТО)

Дві вантажівки з прихованими більше 3 тис. Пачок сигарет, загальна вартість яких склала понад 1 мільйон гривень, виявили прикордонники в пунктах пропуску на державному кордоні, передає Корупція.Інфо

Популярне: Там було справжнє пекло! Масштабна нічна пожежа на Хмельниччині. Кількість залученої техніки та персоналу шокує! (ВІДЕО)

Так, вчора в пункт пропуску "Ягодин" на виїзд з України прибув автомобіль "МАН" під керуванням громадянина України. У вантажівці в Словаччині українець віз деревне вугілля.

"Згідно з інформацією, отриманою від оперативних підрозділів Держприкордонслужби про можливе незаконне переміщення тютюнових виробів цим транспортним засобом, прикордонники ініціювали проведення поглибленого огляду вантажівки. У результаті проведення перевірки в передній стінці тягача, за подвійною стінкою, прикордонники Луцького загону та працівники фіскальної служби виявили приховані тютюнові вироби загальною кількістю 3040 пачок ", – повідомили в ДПСУ.
 

За даним фактом складено відповідні адмінматеріали. Сума оцінки вилучених цигарок та транспортного засобу склала майже 550 тисяч гривень.

Крім того, за минулу добу в пункті пропуску "Порубне" прикордонники Чернівецького загону спільно з працівниками митниці виявили ще в одній вантажівці, такої ж марки, під обшивкою кабіни і в коробці передач 125 пачок сигарет. Через це тягач української реєстрації, за кермом якого в сусідню країну їхав громадянин Білорусі, вилучено. Сума конфіскату склала понад 500 тисяч гривень.