Контрольний удар! ЗСУ рознесли окупантів – таких втрат ще не було, прямо на Донбасі! Ворог все!

Українські танкісти на Донеччині влучно відпрацювали по ворожих цілям та розгромили бойову машину піхоти, танк та склад боєприпасів окупантів. Хорошою новиною поділилися на фейсбук-сторінці 3-ї окремої танкової бригади.

Зазначається, що по цілях, наданим теробороною, влучно відпрацювали танкісти батальйону під командуванням офіцера з позивним “Арнаут”. Для бадьорості варто починати день з палаючих окупантів – написали наші захисники.

За даними Генштабу, всього українські військові, починаючи з 24 лютого, знищили 4 195 бойових броньованих машин армії РФ Такими темпами воювати агресорам скоро буде нічим. У російських загарбників закінчуються боєприпаси, що пришвидшує процес зменшення їхнього наступального потенціалу, це підтвердив чиновник розвідки США на закритому брифінгу Пентагону, інформує журналістка телеканалу ITN Емма Берроус у Twitter.

“У нас є безліч свідчень того, що боєприпаси вичерпуються… у тому числі боєприпаси, що вивозяться з глибоких сховищ”, – заявив представник американської розвідки.

Скорочення кількості боєприпасів “зрештою почне підривати здатність Росії починати наступ”. За даними американської розвідки, зараз Росія об’єднала батальйонно-тактичні групи та переживає “жахливі часи, намагаючись відновити свої сили”. Водночас війна в Україні зараз перейшла в “іншу стадію”, але не перебуває на “піку”. Це частково сталося тому, що “обидві сторони стали краще усвідомлювати, що це марафон, а не спринт”.