Корупціонер та мафіозі: Герой України зробив гучну заяву про Порошенка

Колишній народний депутат, легендарний дисидент та Герой України Степан Хмара назвав чинного президента України Петра Порошенка головним корупціонером. Також він завив про те, що необхідно після президентських виборів в Україні взяти під контроль великі транспортні вузли, аби Порошенко після поразки на виборах не зміг втекти з країни.

Про це Степан Хмара розповів 16 березня, виступаючи на акції протесту в Києві. Відео виступу оприлюднили у Фейсбук.

«Порошенко, цей мерзотник, створив таку мафіозну систему, яка вбиває Україну. Він – головний грабіжник, він – джерело мафії, він – корупція.

У нас залишилося два тижні до президентських виборів. До Порошенко у мене питань немає. У мене є питання до українського суспільства. До обманутих, куплених, які не здатні думати і які хочуть прийти і проголосувати за Порошенка.

Так ось, у того, хто куплений і хоче голосувати за Порошенка, нехай у нього всохне та рука, якою він збирається кинути бюлетень в урну», – наголосив Степан Хмара.

Також він додав, що після 31 березня потрібно взяти під контроль аеропорти, вокзали, бо після того, як Порошенко піде з поста, він захоче втекти. А його, на переконання Хмари, необхідно обов'язково судити.

Додамо, раніше Степан Хмара заявив, що  офіційно та юридично Порошенко ніколи не зробить кроку, щоб визнати Росію агресором, адже з Путіним у нього є «договорняк».

Герой України вважає, що Президент Порошенко ніколи не розірве дипломатичні відносини з Росією.

«Офіційно та юридично Порошенко ніколи не зробить кроку, щоб визнати Росію агресором. Тому що у нього з Путіним є «договорняк». Починається він ще з 2014-го року, із їхньої зустрічі. Вони дві години розмовляли, але ніхто не знає, про що саме. Тому в мене є підстави говорити про те, що саме тоді починалися «договорняки», і що саме тоді домовилися про здачу Донбасу», – прокоментував Степан Хмара. 

Разом з тим, у нього виникають сумніви чи забезпечить проведення чесних виборів чинний Президент України. Він переконаний, що сьогодні найбільша загроза для української держави і безпеки криється в Петрові Порошенку.

"Я вже неодноразово це попереджаю. На жаль, по інерції наші політики і суспільство зациклені на виборах. Шановні, потрібно діяти сьогодні, а не чекати завтра, потрібно усувати найбільшу загрозу. Ми маємо спонукати, щоб він добровільно пішов, але для цього має бути колосальна недовіра", – переконаний політв’язень.