Котел розірвали! Оточення вщент – ЗСУ стали стіною: кривава бійня. Там почалось ТАКЕ!

Вже неодноразово РФ та навіть деякі західні ЗМІ заявляли про вихід ЗСУ зі Степового, однак це не більше, ніж черговий вкид Кремля. ЗСУ не дають затиснути себе в котел і тримають протяжний коридор для продовження боїв, вони фактично позбавили ворога шансу  на оточення нашого угруповання.

Про це повідомив військово-політичний експерт Дмитро Снєгірьов.

“Локалізація ЗСУ здійснюється на ширині коридору від 6,5 до 7 кілометрів, що дозволяє здійснювати вивіз поранених та, відповідно, підвіз БК. Ситуація тяжка. Степове окупанти атакують із трьох сторін, намагаючись охопити цей населений пункт. Але бої за Степове йдуть, і інформація журналіста BILD Юліана Репке, що ЗСУ залишили місто, — не відповідає дійсності. Бої ведуться безпосередньо у населеному пункті. Окупантів цікавить не так Степове, як вихід на Бердичі та населений пункт Ласточкине з метою встановлення безпосередньо контролю над локаціями Збройних сил України”, — сказав експерт.

На додаток, він наголосив, що ЗСУ минулого тижня провели низку успішних контратак у районі Степового і значно покращили своє тактичне становище.

“Крім того, слід спростувати інформацію в російських ЗМІ про те, що росіяни прорвалися безпосередньо на територію коксохімічного заводу. Ця інформація не відповідає дійсності. Бої ведуться безпосередньо біля заводу. Є тактичні просування флангами в районі так званої «промки». Так, вона захоплена повністю окупантами. На даний момент запеклі бої ведуться в районі вулиці Коласа та провулку Ясинуватої. Але прориву окупантів із цього напрямку немає. І втрати окупантів на цьому напрямку дуже серйозні”, — сказав Снєгірьов.