Краще присядьте! США ЗНИЩУЄ ВСЕ ВІЙСЬКО РФ – Зеленський не повірив очам. Путін, дивись і плач!

США заганяють Путіна в пастку, яка допоможе швидше закінчити війну. Зокрема, там розуміють, що РФ може послати в Україну 400 тисяч солдатів, але це нічим добрим для Кремля не закінчиться. Адже, потім США можуть прийняти терміновий закон, який дасть Україні зброю і ця зброя дозволить швидко ліквідувати ці 400 тисяч окупантів, та, тим самим, пришвидшити перемогу ЗСУ. План капкан в дії?

Таку думку висловив депутат окружних зборів округу Рок штату Вісконсин Юрій Рашкін.

Він заявив, що нині відкрилася гігантська пастка для путінського режиму.

«США своїми затримками справляють ефект приманки, яка заманює окупантів, що дає надію Путіну, що він може погнати росіян зараз і перемогти, а після цього, коли США неминуче проголосують допомогу Україні, то всі 300-400 тисяч будуть знищені. США можуть прискорити програш Росії», — додав він.

Депутат також вважає, що  Росія буде воювати поки у них не закінчиться армія та гроші, але США зараз мають змогу все закінчити дуже швидко.

«Те, що роблять США зараз, це з однієї сторони робить небезпечний ефект, але, в той же час, це може пришвидшити поразку РФ. Тому що, якщо в РФ, замість того щоб обережно піти, в наглу думають, що США настільки загрузли в своїй політиці, що не можуть дозволити собі прийняти закон про допомогу ЗСУ. Але це не так. Росіяни потраплять в демократичну прірву. Це та прірва, коли люди не розуміють, як працює демократія. Ця пастка закриється і знищить сотні тисяч російських військових», — наголосив він.