Краще сядьте! МІСТ, АЕРОДРОМИ, КОМАНДУВАННЯ: такої атаки ЩЕ НЕ БУЛО – ракетами в яблучко!ЗСУ, браво!

Відколи AТACAMS з’явились в Україні експерти заявили, що вони призначені саме для ударів по Кримському мосту, які відріжуть Крим від Росії, та для знищення аеродромів та командних пунктів на території Криму. Україна вже провела розвідку на півострові та готується до фінального залпу.

З цього приводу висловив свою думку експерт Роман Світан. Він зазначив, що наші ракети визначали, де стоїть російське ППО.

«Протягом останньої доби наші ракети, переманювали всі ППО на себе і визначили місце їх розташування. Також в цей час працювали американські безпілотники, далекого бачення змальовували місцерозташування зенітно-ракетних комплексів», — зазначив експерт.

Звісно, що росіяни з цього приводу у своїх пабліках почали писати, що бачили американські засоби слідкування і розуміли лише одне. Удар по Кримському мосту неминучий, а чому і наголошує Роман Світан.

 

«Найближчим часом буде нанесено удар по Криму, по стаціонарних воєнних об’єктах, яких там більше 150 штук. І зрозуміло, що їх ніхто нікуди не пересуне. Це саме робота для далекобійних ракет типу AТACAMS», — додав експерт Роман Світан. Він зазначив, що раніше українські сили знищували на півострові цілі ескадрильї літаків, і цей успіх можна легко повторити.

Також експерт зазначив, що цей удар може бути зовсім скоро, оскільки розвідка вже завершена. Тому, ймовірно, ще буквально кілька днів і у Кримський міст та російські аеродроми поцілять.

«Зараз проходить оновлення розвідки і протягом двох, максимум трьох діб буде нанесено удар», — розповів Роман Світан.

Експерт також зазначив, що саме з цієї причини в Криму всі заметушились, оскільки в Саках та Новофедорівці є багато військових oб’єктів у які дуже легко поцілити, зокрема аеродроми та командні пункти противника.