Криваве самогубство в центрі Херсона

Сьогодні в центрі Херсона в районі таксопарку на перехресті вулиць Київської та Молодіжної працівниками СТО був виявлений труп чоловіка 40-45 років, повідомляє Корупція.інфо

Як виявилося, ним виявився місцевий житель Херсона, підприємець, який проживав в цьому ж районі. Два дні поспіль він не виходив на зв'язок зі своєю сім'єю, яка його розшукувала.

Знайомі загиблого розповіли, що підприємець останнім часом був частим відвідувачем ігрових залів на ринку в Великих Копанях, загруз в борги, через це в родині стався скандал.

Як стверджують очевидці, чоловіка виявили сьогодні вранці в його ж мікроавтобусі, повішеним на дверній ручці.

– Він був весь закривавлений, з ножовим пораненням в області серця, біля нього був і ніж, також у нього були перерізані вени. Знаєте, що мене здивувало? Працівники поліції почали розповідати, що це суїцид тільки тому, що біля тіла також знайшли записку, в якій убитий просить у своїй смерті нікого не звинувачувати. Сподіваюся, що на тлі всіх миколаївських подій, працівники херсонської поліції все-таки будуть працювати, а не заявляти родичам про суїцид. Крім того, про ці ігрових залах в Великих Копанях все знають, чому не вживають ніяких дій? – Каже знайомий загиблого.