Криваве самознищення! В РФ масштабні бунти: палає все – крах для Путіна. Кінець диктатора близько!

Минулої доби в росії відмічено відстріл військкома, спалений військкомат і кілька розбитих фізіономій поліцейських на мітингу в махачкалі. Схоже, часткова мобілізація в росії все ж таки йде за планом. Пише військовий блогер і аналітик Олександр Коваленко.

За останні сім місяців мене часто питали, чи оголосить путін мобілізацію. Я завжди відповідав, що путін боїться внутрішньої детонації у суспільстві, тому максимально затягуватиме із загальною мобілізацією. Крім того, щоб оголосити загальну мобілізацію, має бути оголошено війну.

путін виявився боягузом у кубі. Він не тільки не наважився назвати війну війною, а й загальну мобілізацію назвав частковою, тим самим привівши у виконання свій головний страх – внутрішню нестабільність у росії.

Переграв, так переграв

Зрозуміло, говорити про революцію чи якийсь дієвий масовий протест поки зарано, але пройшов лише перший тиждень, а відстріл військкомів уже розпочато, так само, як і підпали військкоматів. Війна в Україні перекидається до росії. І все це – завдяки мудрим та розважливим крокам путіна.

І не так важливо, що це вже бачать у народі. Важливо, що з кожним днем ​​від цих кроків зростає негатив у силових структурах, без яких у росії не проходила жодна революція.

Політолог Андрій Вігиринський вважає, що протести в Дагестані можуть бути викликані нещодавньою заявою Кадирова, який сказав, що Чечня вже перевиконала свій обов’язок перед батьківщиною щодо направлення людей на війну, тому потрібно закликати представників інших народностей.

Про це політолог заявив в ефірі українського телеканалу.

“Інші ж, природно, теж починають ставити запитання: чому це в Дагестані забирають усіх підряд: і пенсіонерів, і невиліковно хворих, і людей з інвалідністю? Була інформація, що з одного села, де проживає 54 чоловіки, забрали всіх 54 і там залишилися”. тільки жінки і діти І коли вони дивляться, що в Москві мобілізували 5000 людей, то у них, напевно, загострюється почуття справедливості. У Кавказу виникає питання: чи це не є національними чистками, які свого часу організовував СРСР на чолі з паном Сталіним. ?” – пояснив політолог.

На думку експерта, протести в Дагестані можуть призвести до того, що мобілізацію буде трохи переформатовано з метою зняти напругу в РФ. Але загалом на ситуацію в Кремлі це не вплине, а тим більше не сприятиме відстороненню Путіна від влади.

Військова поразка владіміра путіна є неминучою. Світ з ним впорається, адже є сильнішим за кремлівського диктатора.

Зараз путін намагається вискочити з війни, зберігши обличчя. Умовне обличчя, в нього обличчя немає. Це обличчя кривавого ката,– сказав він.

“Братві” потрібні пояснення

Своїй “братві”, відзначає Гудков, путіну потрібно буде пояснити: навіщо він їх у це втягнув та чи зумів досягти бодай однієї мети.

“Він хоче цього досягти – не миттям, так катанням. Посадити Україну за стіл перемовин, “а то ми застосуємо ядерну зброю, а то ми шалені, а то ми мільйон мобілізуємо, а то два, дивіться, що ми можемо тут, що ми можемо там”,– зауважує опозиціонер.

За його словами, наразі у кремлівського диктатора єдина мета – щось “відтяпати”, аби сказати: “Я ж казав вам. Дивіться, ми зараз відрізали собі пару шматків Донецької та Луганської областей, майже зробили коридор до Криму. Це все я. Я “зробив” весь світ, не злякався ані США, ані НАТО. Я такий крутий мачо, тому я маю як і раніше керувати необмежену кількість років”.

Якщо він це завдання не вирішує, а він його, найімовірніше, не вирішить, з’являється альтернатива: його викидають за межі 23 лютого. Це означатиме повну військову поразку путіна.

“Йому скажуть: “Володя, а чого ти ліз? У нас був Крим, Донецьк, Луганськ. Йшла взяла перестрілка за твоїм проханням, ми б тримали цю занозу в тілі України ще певну кількість років. Чого ти почав війну? У нас “бабки” були, літаки були, яхти були, родини за кордоном були – ми жили прекрасно при тобі. А зараз ти що з нами зробив? Літаків немає, яхт немає, родини вигнали, ми усі під санкціями” Ми маємо жити з тобою в цій країні, яка ізольована і скоро буде огороджена величезним парканом? Ми не хочемо”, – пояснив Гудков.

У такому випадку найближче оточення захоче відправити кудись путіна і самостійно домовитися із Заходом.

Коли його опція перед ним стане у повний зріст – буде найбільший ризик. Я думаю, або вони до цього часу самі вирішать це питання, або страх вірної смерті від ядерного удару виявиться сильнішим,– переконаний російський опозиціонер.