Лаялись нецензурною лексикою та оголювала сідниці: В Києві ромки нахабно обікрали дівчину (Відео)

У мережі викликало широкий резонанс відео, на якому жінка доганяє двох ромок, які вкрали у дівчини біля Національного інституту раку гроші, передає Корупція.Інфо

У відповідь злочинниці покривали її нецензурною лексикою і оголювали свої сідниці, а також статеві органи. Ролик опублікувала киянка Анна Тропотяга на своїй сторінці в Facebook.

Зазначимо, що менш ніж за добу він зібрав 15 тис. переглядів, 514 репостів і безліч обурених коментарів користувачів.

"Шукаємо дівчину, у якої ці особи забрали гроші, близько 15:00 біля Національного інституту раку 5 липня, і яка не дочекалася приїзду поліції", – написала автор відео в пості.

Популярне: "Тобто, 18% доходу …": В Україні ввели нові пільги. Хто може скористатися, і що потрібно знати

У ньому видно, як жінка біжить за ромками, намагаючись зняти їх на камеру і вимагаючи у злодійок повернути гроші.

Однак вони відповіли їй, що дівчина сама віддала їм гроші, тому "нехай їй допоможе Бог". Крім того, йдучи по людній вулиці і ведучи з собою дитину, вони не соромилися оголяти інтимні частини тіла і лаятися, намагаючись образити таким чином Тропотягу.

Підписників жінки охопило обурення після побаченого і вони висловили його своїми коментарями.

"Я колись в юності теж віддала гроші, як під гіпнозом. Із тих пір я їх ненавиджу і кидаюся на них так, коли до мене підходять, що вони біжать від мене, як від скаженого собаки", "Вони жахливі, і управи на них немає!","Цигани захищені законом як національна меншина, це типу в Червону книгу занесені, а Україна для них, як заповідник. Їх чіпати не можна, нехай роблять все, що завгодно. Хоча по всій Європі з ними навели порядок","І цю бидломасу захищає влада, поліція, займається Європа їх меншиною. Так може в Європу їх погнати!!!","Відібрати гроші у дівчинки, та ще де? Біля інституту раку? А раптом людина сюди зверталася до цієї інституції?","Не даремно всюди циган ненавидять усі","Усіх їх треба гнати в шию з України","Сама віддала? І після цього ще є якісь питання, чому весь табір будуть гнати в шию?" – пишуть люди.

Разом з тим, автор поста відповіла їм, що на відео присутні конкретні особи, які вчинили правопорушення, свідком якого вона стала. Тому жінка попросила коментаторів не використовувати її публікацію для розпалювання міжнаціональної ворожнечі.