Лідер «Братства» Корчинський видав розгромний пост про фракцію Ляшка

Фракція Ляшка фінансується зараз Рінатом Ахметовим і координує своє голосування та діяльність із тією частиною Опозиційного блоку, яка належить Ахметову.

Про це заявив громадський діяч, лідер «Братства» Дмитро Корчинський.

Гість програми, відповідаючи на запитання глядача щодо фінансування Рінатом Ахметовим Радикальної партії, до фракції якої у Верховній Раді входить і дружина Дмитра Корчинського, зауважив, що в разі, якщо його дружина вийде з фракції, то позбудеться депутатського мандату.

«Насправді вона щодо більшості питань принципово голосує на противагу фракції Ляшка, який, дійсно, фінансується зараз, на жаль, Ахметовим і координує своє голосування і свою діяльність із тією частиною Опозиційного блоку, яка належить Ахметову», – зазначив гість програми. 

Популярне: “Тепер позбавити людей субсидії буде складніше”: Юрист пояснила, що дає українцям нова заборона

Він розповів, що його дружині, народному депутату Оксані Корчинській, потрібен її депутатський мандат, оскільки вона є координатором медицини цивільного штабу АТО та багато віддає справі координації і лікуванню поранених.

«Для того, щоб тиснути на армійських бюрократів і на бюрократів цивільних в інтересах українських поранених, їй корисніше мати мандат. Вона багато разів хотіла кинути в обличчя шановному Олегу Валерійовичу цей мандат, але я їй заборонив це робити, сказав, що давай ми будемо менш чесні у цьому питанні, але нам зараз потрібно, щоб це було. Тобто тут більше претензія до мене, аніж до неї», – зазначив гість програми.

Додамо, що не так давно, нардеп Сергій Каплін, заявив, що «Радикальна партія» повністю залежить від Ріната Ахметова. У нього під контролем величезна служба охорони Ляшка, до того ж фінансами його політсили займається людина, наближена до цього олігарха. 

Окрім того, він висловив і своє ставлення до цієї партії, яка й наче демонструє свою підтримку «простих людей».

«Це надувна «баба», яку можна купити у секс-шопі Ріната Ахметова: йому треба її надути, він це і зробить,адже повністю контролює партію. Вони контролюють службу безпеки Ляшка. Щоб ви розуміли, його охорона – дуже велика, коли Ляшко йде повулиці, близько 70 осіб, із яких більшість непомітна, охороняють його по периметру. Там є і броньовані автомобілі, кожен з яких коштує по 200-300 тисяч доларів», – розповів Каплін.