Ляшко опублікував фотороботи убивць Нємцова (ФОТО)

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко вирішив  публічно натякнути, хто насправді був замовником убивства російського опозиціонера Бориса Нємцова. Для цього політик показав обличчя винуватців «у стилі фотороботів». Новину повідомляє ІА Корупція Інфо з посиланням на  «Пресу України».

«Московська міліція оприлюднила фотороботи вбивць Бориса Нємцова. Їх особи вдалося встановити завдяки камерам відеоспостереження», – написав він на своїй сторінці у Фейсбук.   

Нагадаємо, у Москві затримали росіянку Ксенію Істоміну за те, що вона вийшла на місце убивства Бориса Нємцова із плакатом, на якому написано: «Бережіть головного свідка». 

Зазначимо, смерть російського опозиціонера шокувала не тільки прибічників політика, а і лідерів багатьох європейських країн. Свої почуття стосовно трагедії висловила і донька Єльцина.

«Нємцов багато чого правильного і чесного хотів зробити і зробив, і коли був губернатором, і коли працював в уряді, і коли став займатися великою політикою і очолив праву партію», – сказала Тетяна Юмашева.