Медведчук в шоці – йому вліпили. Зеленський не чекав – сказав жорстку правду! Термінова зачистка

Незважаючи на все, до голови лізуть різні політичні думки😁…. Вибачте! – розпочав свій допис у Фейсбуці, екс-нардеп і екс-керівник “Правого сектору” Дмитро Ярош.

Подаємо його слова в оригіналі:

Отже, те що ця «зелена» влада не приносить користі українській нації – вже доводити нікому не треба…

При цьому, мушу визнати, що під Кремль ці владні хлопчики, поки що, побоялися «прогнутися». Видно, що інші геополітичні центри мають більший вплив на прийняття рішень «командою Зеленського»😁, ніж імперська Москва.

Але, зрозуміло, що час цієї тимчасової влади, потихеньку, підходить до свого логічного завершення. При тому, ми – украінці – маємо ще більш небезпечнішого, організованізованішого та системнішого ворога… Це – так зване опзж ( Медведчука) та їх супутні структури.

Тому нам, українцям, вже зараз, треба мати: волю до Перемоги, національну стратегію спротиву, програму національного державотворення, своїх національних лідерів та покрокову «дорожню карту» становлення новітньої української державності.

При цьому, я не претендую ні на які владні «лаври»… Може, саме тому, легко мислити та діяти…😁 Жити, воювати, вбивати ворогів, гинути в ім’я України – як завжди – готовий.

Але, Влада мені – не треба. Чудово розумію, що є Украінці, які заслуговують на Право бути владоможцями набагато більше за мене…
Хай Бог і Дух Національної відвічноі стихії допоможе моїй українській нації отримати свободу, справедливість і добробут!

Також, ще перед Новим роком, Ярош зазначав:

Для чого потрібна Українська Держава?
Для того, щоб Українська Нація, (тобто «мертві, живі та ненароджені» українці), не зникла, а мала своє місце в Божому замислі, Життєписі Людства, служила Добру, протистояла злу, робила простих українців щасливими, доки вони живуть на цьому грішному світі…

В принципі — все просто: Національна українська спільнота, по волі Божій, має Право мати свою суверенну Державу, як й інші народи, країни, держави, імперії не мають нав’язувати свою волю. Право Українців мати свою Державу, як і в інших народів, беззаперечне.

Отже, українська нація зродилась тоді, коли перша крапля червоної української крові впала на чорну українську землю. І відразу після того, почалася боротьба за виживання та державне самоствердження нашого народу.
Цьому процесу націогенезу вже тисячі років…

І тому, наше Українське повстання проти бажання Московської імперії, черговий раз, підпорядкувати собі нашу Націю і Державу, що вибухнуло у 2013-14 роках, а потім Війна за нашу Українську Незалежність, що триває досі — це все відвічна боротьба за Українську Самостійну Соборну Державу, за право Українців бути господарями своєї долі на своїй землі…

Мабуть, саме тому, коли Ворог не може нас перемогти у відкритому бою, він йде оманливими маневрами і приводить до влади в Україні тих, хто Державу не може і не хоче захистити, а ще й бажає її нещадно пограбувати, а до того ж, максимально зменшити кількість українців на нашій землі. Звичайно ж, щоб забезпечити цей життєвий простір для інтересів інших народів, держав, імперій…

Саме тому, ми в Україні, маючи Державу, маємо в ній неукраїнську по духу владу, яка прикриваючись святим синьо-жовтим прапором та тризубом, обслуговує інтереси інших народів. Саме тому, вони — ті, що при владі — знищують українську економіку та «середній клас»; послідовно підривають національну безпеку і оборону; добивають систему охорони здоров’я; витирають ноги об українську науку та освіту тощо…

(Врешті, імітація боротьби з пандемією коронавірусу — це теж спосіб впливу на чисельність нас, українців, в Україні…
Ви ж, брати і сестри, вже чули, що вакцинація наших співгромадян розпочнеться аж наприкінці зими? У той час, коли весь цивілізований світ вже розпочав цей процес.

І це, тільки один яскравий приклад Війни проти нас, українців.) – закінчив Ярош.