Медведчук в шоці! Зеленський “потужно вліпив” – зразу після зустрічі. Не залишив шансів

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна має намір дочекатися європейської вакцини від коронавірусу, незважаючи на заяву Путіна про готовність надати Києву російську.

Про це Зеленський написав в Facebook, розповідаючи про підсумки 22 саміту Україна – Європейський Союз.

“Саме Євросоюз підтвердив, що допоможе Україні отримати справжню вакцину, коли вона з’явиться і не буде викликати сумнівів у вчених. Тому не раджу дуже вірити в передвиборні” ініціативи “окремих циніків, які вже вакцинувалися неперевіреними засобами”, – заявив Зеленський.

Нагадаємо, що раніше глава політради “Опозиційної платформи – За життя” Віктор Медведчук на зустрічі з Путіним обговорив можливість надання російській вакцини Україні, а також розповів, що він і його родина вже зробили щеплення нею.

Нагадаємо, в цілому Володимир Зеленський заявив, що задоволений підсумками саміту і що “все було чітко”.

За його словами, саміт показав, що Україна є цікавою, перспективною і відповідальною, не боїться викликів і впевнено йде до повноправного членства в Євросоюзі.

Думку глави держави наводить прес-служба Зеленського в офіційному Telegram-Каналі.

“А знаєте, це дійсно був хороший Саміт. Все чітко, по-партнерськи, з величезною взаємною повагою і інтересом. Тому що ми цікаві. Перспективні. Відповідальні. Чи не боїмося будь-яких викликів. І слово своє вміємо тримати.

Саміт дав конкретику. Настільки зрозумілу, що деяким довелося створювати альтернативну “картинку” на своїх телеканалах, щоб не загубитися на фоні реальних і позитивних новин з Брюсселя. До речі, ми бачимо цю готовність зіграти в чужу гру, щоб зберегти хоча б щось зі старого життя, вигідного лише для обраних. Може, про це пора говорити жорстко і відверто? Так ось, ніщо старе не повернеться.

Тому що ми впевнено йдемо до повноправного членства в Євросоюзі. І це є головним підсумком зустрічей в Брюсселі. Членство не як самоціль, а як визнання наших цінностей. Україна вже точно переросла чинну Угоду про асоціаціюі і прагне до її оновлення. До великих амбіцій і глибини. Отже, ми отримали позитивну відповідь від Євросоюзу. Комусь не подобається? Ну і що? “, – йдеться в повідомленні Зеленського.