“Мене ці люди не цікавлять”. Зеленський приголомшив українців заявою, має бути соромно. “Не займаюся нападами”

У четвер, 16 липня, “Країна” задала питання президенту Володимиру Зеленському про напад на активістів Партії Шарія.

Питання звучало так: “по всій країні вже майже місяць йдуть напади на представників партії Шарія з боку Нацкорпуса. Шарій звинувачує в замовленні цих нападів особисто вас. Ваше ставлення і до самих нападам і до того, що персонально вас в них звинувачують”.

Відповідь Зеленського звівся до того, що він “не займається нападами на будь-які партії і думає, що ЗМІ це бачать”. Також він сказав, що Анатолій Шарій звинуваченнями на його адресу намагається підняти свій рейтинг за рахунок рейтингу президента. “І взагалі мені не цікаві ці люди”, – підсумував Зеленський.

Наводимо повну відповідь президента:
“Я не займаюся нападами на яку б то не було партію. ​​Я думаю, що засоби масової інформації це бачать. Знають, що у мене дуже ліберальне ставлення до ЗМІ. Це правда. Мало того, що я не нападаю на Шарія, або там Нацкорпус , вони говорять про мене такі речі, які, в принципі, соромно говорити людині про людину.

Але, скажімо так, це їхнє життя. Єдине, що мені здається не дуже красивим – намагатися підвищувати собі рейтинг за рахунок, мого рейтингу, як президента, моєї особистості, або нашої партії. Мені здається це неправильно і повинно бути соромно, навіть не знаю, що тут ще прокоментувати. Мене не цікавлять ці люди, про яких ми говоримо “.

Нагадаємо, що активіста партії Шарія побили в Житомирі. Також ми писали, що був побитий член партії в Харкові.