Мертвий сезон: в окупантів у Криму знову “туристичний бум” (ФОТО)

Незважаючи на всі заяви "влади" анексованого Криму говорити про "масовому напливі" відпочиваючих з Росії, фотодокази очевидців свідчать про провал туристичного сезону на півострові, що опинилося під міжнародними санкціями.


Про це написав у своєму блозі Кримський Укр, передає Корупція.Інфо.


Патріот зробив фоторепортаж про те, як російські відпочиваючі "заполонили" захоплений український півострів. Блогер не поскупився на уїдливі коментарі щодо політики окупантів.




"Після того, як Аксьонов з Константиновим зустріли, нібито, двохмільйонного туриста в Криму, я вирішив проїхати від Феодосії до Судака і показати вам, як йдуть справи з туристами насправді. Нагадаю, що п'ятницю, 17 липня, був оголошений вихідним днем. Зазвичай дуже багатолюдні в цей час року Феодосія, Коктебель, Судак та селище Приморський виглядають, як ніби зараз не друга половина липня, а, принаймні, початок червня або кінець травня. На пляжах і набережних цих міст в такий час літа, кілька років назад, туристів було стільки, що відбувається нагадувало роящийся вулик або величезний мурашник. Зараз же на пляжах, за винятком одного-двох ділянок, місця валом, на вулицях і набережних просторо. Можна вільно гуляти — немає великої кількості пішоходів", – написав блогер.




За його словами, на ринках і в магазинах покупців "можна перерахувати на пальцях".

"Настрої у продавців занепадницькі. Такі ж настрої панують і серед працівників раніше популярних серед курортників кафе, ресторанів і барів. Російські туристи воліють відвідувати дешеві їдальні замість затишних, але більш дорогих, кафешок. Тому, всупереч заявам окупаційних "влади" про успішний курортний сезон, ситуація виглядає зовсім не так благополучно, як вони намагаються всім це показати. А кримчани, пов'язані з курортним бізнесом, все частіше задаються питаннями: "де ж ті обіцяні мільйони туристів?" і "як тепер виживати взимку?"" – написав блогер.