“Мій сумний обов’язок”. Він шокував звісткою – легендарної акторки більше немає. Родина в жалобі: невимовний біль

У віці 76 років померла британська модель і актриса Маргарет Нолан, найбільш відома роллю подруги Джеймса Бонда в картині “Голдфінгер” (1964) та появою в художній стрічці “Вечір важкого дня” (1964) з учасниками гурту The Beatles.

Про смерть Нолан на особистій сторінці в Twitter повідомив режисер Едгар Райт. “Це мій сумний обов’язок повідомити, що померла актриса та художниця, чудова Маргарет Нолан.” – написав він.

Пізніше цю інформацію пресі підтвердив син актриси Оскар Дікс.

Маргарет Нолан народилася в 1943 році в Сомерсеті (Англія). Дитинство майбутньої актриси пройшло в Лондоні. Вона почала свою кар’єру на початку 60-х як модель Вікі Кеннеді, але повернулася до свого імені щойно почала зніматися в кіно.

За роки кар’єри Нолан зіграла понад 50 ролей у повнометражному кіно та серіалах. Крім “бондіани” та фільму The Beatles, успішними за участю актриси стали проекти “Сищики-любителі екстра класу”, “Великий інквізитор”, “Три кімнати на Манхеттені” та інші.

Роль у фільмі “Голдфінгер” зробила актрису зіркою фанатських постерів з агентом 007 у виконанні Шона Коннері, а також принесла фотосесію для журналу Playboy.

Раніше вдова музиканта Едді Ван Халена, який помер 6 жовтня після тривалої боротьби з онкологією, вперше прокоментувала його смерть. 50-річна Джені Лішевські зізналася, що ще ніколи не відчувала такого горя, як після прощання з чоловіком у клініці Санта-Моніки.