МІСТ НА ДНО! В Криму почалося – масштабна атака. Вогонь пожирає ВСЕ: повне знищення!

Уночі 17 липня на Кримському мосту знову сталася “бавовна”.

Відомо, зокрема, що щось сталося поблизу 145 опори Кримського мосту зі сторони Краснодарського краю Росії. Окупанти пересування мостом закрили та начебто намагаються “відновити ситуацію”.

О пів на 5 ранку у російських телеграм-каналах почали з’являтися панічні повідомлення, що на Кримському мосту сталася “надзвичайна подія”.

Це публічно підтвердив і так званий “керівник” Криму колаборант Аксьонов. На мосту, мовляв, зупинено рух.

Мешканці Керчі при цьому у мережі написали, як зауважили у російській службі BBC News, що чули два вибухи – о 03:04 та 03:20 за місцевим часом. Водіїв на мосту розвернули та відправили на “безпечну відстань”. Адже, ймовірно, пошкоджений щонайменше один проліт, а швидше за все навіть два.

Також з’явилася інформація, що на мосту після “бавовни” з’явилися два великі провали, які помітні здалека.

В той же час речник ГУР Юсов у коментарі Суспільному заявив, що ГУР не коментує причини подій на Кримському мосту: «Можна лише процитувати слова керівника ГУР Кирила Буданова про те, що “Кримський міст — конструкція там зайва”».

Додамо, що сьогоднішні вибухи на Кримському мосту стали причиною справжньої паніки серед окупантів. Тож і не дивно, що від російських “воєнкорів” уже посипалися власні версії щодо винуватця “бавовни”. Одним із них вже назвали українського генерала, командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського.

Цю ідею озвучив прокремлівський пропагандист Владислав Поздняков. Він заявив, що один із останніх дописів Сирського у мережі є прямим натяком на підрив Кримського мосту, котрий відбувся кількома годинами пізніше.

“Український воєначальник Сирський знав про удари по мосту”, — заявив він, додавши до своєї публікації скрін допису генерала.

Йдеться про нічне побажання “доброї ночі” від Олександра Сирського у його офіційному Telegram-каналі. Зокрема, офіцер зазначив, що для окупантів уже готується окрема “колискова”