Міста Росії під обстрілом! Масоване бомбардування – ПІВВУЛИЦІ РОЗНЕСЛО: кадри прильотів. ЦЕ ЖЕСТЬ!

Міністерство оборони РФ визнало, що потужний вибух у російському Бєлгороді був викликаний авіабомбою, яка впала з їхнього літака. Про це заявили у російському відомстві.

“Ввечері 20 квітня при виконанні польоту літака Су-34 ВКС над містом Бєлгород відбувся позаштатний схід авіаційного боєприпасу. В результаті є пошкодження житлових будівель, жертв немає. Проводиться розслідування”, – йдеться у повідомленні.

Тим часом у мережі з’явилося відео з камери відеоспостереження, на якому зафіксовано “приліт”.

Судячи з відео, спочатку пролунав гучний свист, за кілька секунд – падіння та розліт уламків на десятки метрів.

Нагадаємо детальніше як все було.
В одному зі західних регіонів Росії вкотре тремтіли будинки. Власне, на Бєлгородщину вчергове навідалось бавовнятко. Це викликало паніку в громадян країни-терористки.

У четвер ввечері, 20 квітня, у Бєлгороді розцвіла “бавовна”. Згодом анонімні телеграм-канали повідомили, що на вулиці Ватутіна неможливо не помітити величезну прірву.

Як пишуть інформаційні помийки, “було гучно” близько 22:00 – навіть тремтіли будинки. Через 20 хвилин стало відомо, що це приліт біля житлового будинку. На місці падіння невідомо об’єкта утворилась величезна вирва.

Відомо, що через це пошкоджено чимало авто та вибито вікна в декількох житлових будинках, зокрема, на сусідній вулиці Шаландіна.

Після прильоту одна із припаркованих машин вилетіла на дах будівлі. Надвечір про постраждалих нічого не повідомлялося. Мешканців пошкоджених будинків евакуювали, на місці працюють екстрені служби, – написало одне з російських ЗМІ.

Що не дивно, уже зовсім скоро після цього, близько 22:45, з’явилась “офіційна реакція” на цей “курйоз”. Власне, пропагандисти написали, що мер Бєлгорода Валєнтін Дємідов та начальник управління регіональної безпеки Євгєній Воробйов перебувають на місці події. Разом з ними працюють “всі аварійні служби та оперативні служби”.

Іншими словами, дану подію можна охарактеризувати як дія карми за все.