Мітингувальники вручили владі “чорну мітку”

Учасники "Блокадного маршу" влаштували під будівлею Верховної Ради мітинг, на якому виставили владі свої умови.

Лідери партій "Національний корпус", "Свобода" і "Правий сектор" вимагають, щоб влада відмовилася від практики приватизації стратегічних підприємств, припинила будь-які торгові відносини з Російською Федерацією і окупованими територіями, націоналізувала підприємства, які вже потрапили під приватизацію, припинила підвищувати тарифи для населення і забула про ідею введення земельного ринку.

Олег Тягнибок розповів, що учасники маршу вимагають позачергових виборів Верховної Ради і Президента, а також прийняття парламентом закону, який передбачає проведення виборів за відкритими списками. Також націоналісти запропонували парламенту оновити склад Центральної комісії, а перед відходом прийняти закон про імпічмент, пише Корупція.Інфо

Популярне: Ви це вже бачили? З’явилися перші кадри затримання Фірташа в суді (ВІДЕО)

"Або ви ставите національні інтереси вище своїх приватних кишень – або забирайтеся геть. Ми за вибори парламенту, ми за президентські вибори", – заявив Тягнибок і додав, що якщо потрібно, вони готові стати біля керма країни, так як "серцем відчувають" як потрібно робити це правильно.

"Ми можемо не тільки скинути цю владу бариг, не тільки зупинити кремлівських карликів на сході, ми можемо змінити світ. Ми нація, яка довела, що ми можемо і хочемо. Ми продемонстрували свої європейські прагнення і тепер повинні довести, що ми змінимо цю країну і весь світ в кращу сторону", – заявив Андрій Тарасенко, лідер ПС.

У свою чергу, Білецький виступив у Верховній Раді з такими словами: "Ми, українські націоналісти, об'єднані. І я вам обіцяю, що якщо ви надумаєте не виконати [наші вимоги], у нас вистачить сміливості, сил і рішучості, саморозпустити цю Верховну Раду. Повірте, ми це зробимо! Ми зібралися за те, щоб почати боротьбу за владу, щоб вона була не злодійська, а українська".