“Могли загинути сотні”: В Одесі вилучили цілий арсенал зброї

В Одесі провели операцію з вилучення великої кількості зброї, яку могли готувати для провокацій під час масових скупчень людей до свят, передає Корупція.Інфо

Про це повідомили у прес-службі СБУ.

"Правоохоронці напередодні святкових днів та пам’ятних для регіону дат, провели масштабну операцію із вилучення із обігу незаконної зброї та боєприпасів, в якій було задіяно майже дві сотні співробітників. Під час проведення дев’яти обшуків правоохоронці зокрема вилучили пістолет Макарова, два пістолети Вальтер, гвинтівку Мосіна, пістолет-кулемет, карабін, понад тисячу патронів різного калібру та заготовки для виготовлення кустарної вогнепальної зброї", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за допомогою вилученої зброї мали здійснюватися провокації під час Великодня та Дня визволення Одеси від німецьких військ, який відзначається 10 квітня.

Правоохорнці продовжили заходи з пошуку та вилучення незаконної зброї, яка потрапила до міста контрабандою чи із зони проведення АТО.

Популярне: Мінімалка 6200: Кабмін повідомив, коли українці почнуть заробляти більше

Нагадаємо, в Одесі у день відзначення річниці визволення міста від нацистів працюватимуть пропускні пункти з металошукачами. Через них громадяни зможуть пройти до місця проведення заходів. Також зазначається, що під час святкування буде посилене патрулювання вулиць.