Мосійчук в Одесі відмутузив нахабного мажора на Mercedes (ФОТО)

Нардеп Ігор Мосійчук на втіху соратникам побився в Одесі з водієм-мажором на кубику Mercedes.

Ігор Мосийчук вступає в діалог   Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook з гордістю повідомив його колега по фракції нардеп Андрій Лозовий, зазначають Патріоти України. Стояв собі депутат Ігор Мосійчук в Одесі на Гагарінському плато, стояв спокійно, дивився на Чорне море, курив і нікого не чіпав. Думав про щось хороше і, що дивно – це буває надзвичайно рідко – мовчав. Бійці з супроводу перешіптувалась:

«Ну, може, хоч сьогодні без пригод». Аж раптом біля спокійного радикала пригальмував чорний Mercedes G (кубик) з номерами ВН 0052 АЕ, написав Лозовий. Як пише нардеп, мажорний хлопчик за кермом Mercedes’у точне не знає, як виглядає кулемет. Він не передав на фронт навіть дві консерви. І ніколи не провідував героїв у шпиталі.

У нього це на лобі написано. Ігор Мосийчук завершує діалог   Зате їдучи по парковій зоні в Одесі сьогодні він ледь не наїхав на демобілізованого бійця батальйону імені Кульчицького. Ба більше – «чмо» відкрило віконечко і почало «понтувати» й хамити тому, хто захищає мир і спокій у тому числі таких мажорчиків.

Вибрані фрази: «Я на войну не поеду», «Ща своих позову». Всі люди різні. Але як земля носить таких гнд#ів? Поряд з відчиненим віконечком стояв спокійний Мосійчук. Людина з неабиякими педагогічними здібностями. Тому виховна робота тривала недовго.