Москвичка влаштувала скандал в приватній одеський клініці через прапор України

Про цей випадок на своїй сторінці в Фейсбуці розповів глава регіональної організації "УДАР" в Одеській області Андрій Юсов.

За його словами, власниця однієї з клінік пластичної хірургії в Одесі вивісила в своєму медзакладі кілька великих українських прапорів, передає Корупція Інфо.

Пацієнтка з Москви, постійний клієнт клініки пластичної хірургії, обурилася і зажадала, щоб синьо-жовті прапори зняли. Мовляв, заклад приватний і москвичка не хоче за свої гроші лікуватися під прапором фашистів, інакше вона розвернеться і піде з клініки назавжди.

«Пацієнтка була багата і страшна, можна сказати оптовий клієнт пластичного хірурга, її не хотіли втрачати. – Зазначає Юсов. – Власниця клініки, інтелігентна українська красуня, ввічливо пояснила на м'якому російською мовою, що гостя знаходиться в Україні, що українська клініка пластичної хірургії радо приймає складних російських клієнтів, але просить поваги до своєї Батьківщини ».

У підсумку, за словами Юсова, москвичка зі скандалом пішла і залишилася страшною, а наші прапори і далі звабливо майорять. Гідність робить людину красивішою.