«Моя любов нескінченна»: Ані Лорак в зухвалому вбранні зізналася таємничому чоловіку в почуттях

Численні шанувальники Кароліни підозрюють, що в її особистому житті все знову в порядку після скандального розлучення з чоловіком-турком. 

В кінці січня 2019-го співачка Ані Лорак офіційно розлучилася зі своїм чоловіком, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. З тих пір шанувальники артистки активно стежать за її життям, намагаючись з'ясувати, чи вільно тепер її серце та чи вона знову знайшла щастя і гармонію в нових відносинах. І нещодавно у шанувальників артистки з'явився істотний привід вважати, що Кароліна більше не самотня. Так, днями в своєму блозі в Інстаграм Ані розмістила новий знімок, який підписала інтригуючим написом, натякнувши, що знову закохана і кохана:

«Твоя увага безцінна … Моя любов нескінченна», – прокоментувала знімок в зухвалому вбранні Ані Лорак, і фанати тут же залишили численні запитання, кому присвячений цей напис. Але на всі питання співачка поки не дає ніяких відповідей.
 

До слова, нещодавно артистка розповідала, що зараз у неї нове життя, у неї багато роботи, натхнення і нових ідей. Також Ані змінила свій звичний стиль і тепер постає перед публікою в нових образах, і, часом аж надто в зухвалих і відвертих.