Мруть пачками! Розгром на фронті – тисячі солдат: ЗСУ перебили всіх. Вже за 2 тижні – переможемо!

З початку контрнаступальних дій українських військових на Херсонському напрямку, окупаційні війська почали зазнавати значно більших втрат. 

 
Про це розповів військовий експерт Олександр Коваленко.  

Путінські злочинні війська на Херсонському плацдармі втратили понад 12% свого складу до початку українського контрнаступу. 
 
Зокрема варто зазначити, що у ніч на 2 вересня російські пропагандисти та прокремлівські блогери як по команді перейшли від тез про “фейковий” або “заздалегідь провальний” контрнаступ України до тез про “необхідний для виживання України як державу наступ”.  

Але сьогодні російські куратори та їхні маріонеткові псевдовлади на захоплених територіях оголосили, що референдуми відбудуться вже не у вересні, а до кінця року.  

Цілі та терміни путінської “спецоперації” також змінюються на ходу. Як зазначає Коваленко, за минулий тиждень на Херсонському плацдармі було відправлено на концерт до Кобзону понад 1200 російських окупантів.  

“Мінімум дві БТГр”, – пише він у Telegram.  

Ця цифра без урахування “300-х” загарбників, кількість яких у рази перевищує ліквідовані. Путінські війська за лічені дні на правому березі Херсонщини “порідшали” як мінімум на 2 400 солдатів.  

“Грубо кажучи, втратили понад 12% від свого складу до початку контрнаступу”, – наголошує військовий експерт. 

Якщо ЗСУ на Південному напрямку продовжать працювати з тією ж активністю, то “через 2 тижні все правобережне угруповання росіян втратить свою боєздатність”, прогнозує Коваленко.