Мусульмани Росії побудують мечеть імені Путіна прямо біля Мавзолею Леніна (ВІДЕО)

Мусульмани Росії виявили бажання побудувати мусульманську мечеть, присвятивши її російському президенту Володимиру Путіну. Будівництво, імовірно, відбуватиметься у центрі Москви на Красній площі біля Мавзолею лідера радянської епохи Володимира Леніна на народні гроші. Про цю новину повідомляє Корупція.інфо з посиланням на «Преса України».

Читайте детальніше: У Росії мусульмани хочуть збудувати мечеть імені Путіна

Ідея будівництва мечеті виникла як результат особливого шанування мусульман Росії президента Путіна, керівництво російських мусульман переконане, що Путін є «епохальною особистістю, надісланою Всевишнім». У зв'язку з таким переконанням ЦРВ «Об'єднаний ісламський конгрес Росії» звернулися особисто до російського президента підтримати ініціативу будівництва релігійної споруди, а до мера Москви Сергія Собяніна було направлено лист з проханням виділити землю під будівництво.

Передбачається, що найбільш оптимальним місцем для будівництва мечеті їм Володимира Володимировича Путіна повинно бути в Москві на Красній площі, поруч із Мавзолеєм Володимира Леніна. «Об'єднаний ісламський конгрес Росії» звернувся до керівників республік підтримати проект фінансово. При цьому керівництво мусульман Росії заявило про свою повну та всебічну підтримку свого лідера (Путіна), «переживають і моляться за нього».

 

Джерело: Корупція.інфо